Тренажер пам'яті. Як розвинути пам'ять за 40 днів

Паперова книга
123884
Тренажер памяті. Як розвинути память за 40 днів - фото 1
290
4 людини

Все про “Тренажер пам'яті. Як розвинути пам'ять за 40 днів”

Від видавця

Про що книга

Якою б поганою ви не вважали свою пам'ять, вона нічим не гірше, ніж у чемпіонів із запам'ятовування. Вся справа в практиці: треба тренуватися як можна частіше, а не перекладати відповідальність на численні гаджети. Якщо ви привчите себе регулярно запам'ятовувати що-небудь, то зможете повною мірою використовувати свої природжені здібності.

Ця книга допоможе поліпшити пам'ять всього за 40 днів! Використовуючи результати останніх досліджень і випробувані методи, Гарет Мур показує, як навіть прості маленькі кроки призводять до позитивного ефекту.

Цитата

В нашій пам'яті укладена наша сутність, без неї ми не знали б, хто ми, не могли б пам'ятати минуле, будувати плани на майбутнє і формулювати пов'язані думки.

Навіщо читати

До недавнього часу дуже багато доводилося тримати в пам'яті, а тепер завдяки всіляких гаджетів ми відвикаємо користуватися пам'яттю. Завдяки цій книзі ви привчіть себе свідомо завантажувати пам'ять. Ви дізнаєтеся про численних техніках запам'ятовування, наприклад, зрозумієте, як користуватися чертогом пам'яті, описаному в серіалі «Шерлок», і вам стане легко утримувати в пам'яті навіть дуже великі обсяги інформації.

Для кого

Для всіх, хто хоче поліпшити свою пам'ять.

Про автора

Гарет Мур — отримав науковий ступінь у Кембриджському університеті, він автор багатьох бестселерів про розвиток мислення і пам'яті.

Анотація

Тренажер пам'яті. Як розвинути пам'ять за 40 днів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника