Світова енергетична революція. Як поновлювані джерела енергії змінять наш світ

Паперова книга
34535
Світова енергетична революція. Як поновлювані джерела енергії змінять наш світ - фото 1
02.04
300

Все про “Світова енергетична революція. Як поновлювані джерела енергії змінять наш світ”

Від видавця

Про що книга «Світова енергетична революція: Як поновлювані джерела енергії змінять наш світ»

Володіння викопними ресурсами (нафта, газ, вугілля) вже давно дає практично необмежену економічну і політичну владу, яка призначає і зміщує президентів, купує політиків, веде війни. Але сьогодні ми стаємо свідками того, що світ починає змінюватися. Використання відновлюваних джерел енергії в багатьох країнах поступово виходить на перший план. Володимир Сидорович розповідає, що таке поновлювані джерела, як вони працюють, чому багато світові енергетичні компанії зараз роблять ставку саме на них, які країни активно розвивають їх виробництво. Автор книги на цифрах і фактах доводить, що влада, заснована на володінні корисними копалинами, відходить у минуле. Скільки років відпущено нафти, газу і вугілля? Як зміниться світ через 20 років? Що потрібно робити Росії, щоб не залишитися біля «розбитого корита» (точніше, біля порожньої труби)?

Чому книга «Світова енергетична революція: Як поновлювані джерела енергії змінять наш світ» гідна прочитання

  • Подібної книги, яка була б написана доступною мовою для широкої аудиторії на нашому ринку немає.
  • Вона включає в себе детальний аналіз поточної світової ситуації щодо впровадження та використання відновлюваних джерел енергії.
  • Автор об'єктивно оцінює поточну ситуацію в Росії, і розповідає про те, що потрібно зробити, щоб Росія не залишилася біля розбитого труби
  • У книзі є передмова від главреда GEO, який пропонує свій погляд на проблему.

Хто автор

Володимир Сидорович — засновник і генеральний директор некомерційної організації - АНО «Інститут енергоефективних технологій у будівництві», р. Москва. Кандидат економічних наук. Член ради директорів низки російських компаній. Член Асоціації незалежних директорів та Національного реєстру корпоративних директорів. 1993 – 2005 працював у банківсько-фінансовій сфері в Росії і Європі. З 2005 року був незалежним консультантом у галузі управління і корпоративного фінансування.

Анотація

Світова енергетична революція. Як поновлювані джерела енергії змінять наш світ

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника