Арт-нотатник ЧАРІВНИЙ САД 47162

Паперова книга
47162
Арт-нотатник ЧАРІВНИЙ САД - фото 1
158198 ₴

Все про “Арт-нотатник ЧАРІВНИЙ САД”

Анотація

Арт-нотатник ЧАРІВНИЙ САД

Про автора



Джоанна Басфорд - молода художниця з Шотландії, майстер графічного зображення в чорно-білих тонах. Праці авторки широко відомі в усьому світі, мають велику популярність серед дітей та дорослих. Особливість творчості Басфорд - висока деталізація з використанням сміливих контурів та унікальний впізнаваний стиль.

Народилася та виросла художниця в графстві Абердин, в сім’ї простих рибалок. Навчалася у коледжі мистецтв і дизайну Дункана Джорданстоунського (м. Данді, Шотландія) за спеціальністю «Шовкографія», де в 2005 році отримала ступінь майстра текстильного дизайну та трафаретного друку.

Пізніше кілька років стажувалася в Англії та в різних містах рідної Шотландії. Сьогодні авторка має власну студію в Абердинширі, де продовжує займатись творчою діяльністю. Клієнтами Басфорд є такі відомі компанії, як «BBC», «Hallmark», «Johnson and Johnson», Sony, Starbucks, Chipotle, Absolut Vodka та інші. Роботи Басфорд можна легко зустріти серед зображень на шпалерах, пивних пляшках, і навіть у вигляді татуювань!

Серед відомих останніх робіт художниці - ілюстрації для iPhone App 2010 року та унікальні узори для шпалер з використанням спеціальних ультрафіолетових чутливих фарб на замовлення Единбурзького фестивалю Fringe. Влітку 2013 року художниця презентувала свою першу персональну виставку під назвою Wonderlands. В останні роки Басфорд активно працює над серією розмальовок, дві з яких «Чарівний сад» та «Зачарований ліс» вже побачили світ та завоювали шалену популярність.

Наразі закінчена робота над третьою працею - «Загублений океан». Видання художниці - це цілий світ, захоплюючий чорно-білий квест, розфарбовуючи який вкінці можна дійти до логічної розв’язки. Неймовірні істоти, чудернацькі візерунки, тонка деталізація - ось що вирізняє роботи Басфорд та робить їх вже майже культовими.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари