Самовчитель корисних програм для ноутбука + DVD 49432

Паперова книга
49432
Самовчитель корисних програм для ноутбука + DVD - фото 1
Самовчитель корисних програм для ноутбука + DVD - фото 2
67
80240 ₴
1 людина

Все про “Самовчитель корисних програм для ноутбука + DVD”

Від видавця

Дана книга присвячена опису найбільш корисних і потрібних програм, які можуть знадобитися і які можна порекомендувати користувачам ноутбуків. Всі програми були ретельно підібрані, а діапазон виконуваних ними дій дозволить суттєво розширити можливості і ефективність роботи з ноутбуком. Так, ви дізнаєтеся, як налаштувати голосове керування ноутбуком, взаємодія з мобільним телефоном і синхронізацію даних зі стаціонарним комп'ютером, користуватися програмами-перекладачами, розширити можливості стандартних пристроїв (мишки, сенсорної панелі), безкоштовно здійснювати телефонний і відеозв'язок з будь-якою точкою світу (Skype), записувати CD та DVD в Nero 8, захищати ноутбук від вірусів і збоїв (Антивірус Касперського і NOD32), стискати інтернет-трафік, користуватися менеджером підключень до локальних мереж, налаштувати і підвищити якість відтворення відео, контролювати роботу акумуляторних батарей, а також багато іншого. 

Окремі глави присвячені програмами, що дозволяє перетворити інтерфейс і роботу на ноутбуці за своїм смаком: накрутити спецефекти, зробити "живими" шпалери Робочого столу, "заточити" зовнішній вигляд Windows Vista під MacOS X Leopard (ваш ноутбук буде виглядати як Macbook від компанії Apple) і т. д. 

Книга написана зрозумілою і доступною мовою відомими авторами. Містить безліч ілюстрацій і доходчивых покрокових описів. Безсумнівно корисна всім користувачам ноутбуків.

Анотація

Самовчитель корисних програм для ноутбука + DVD

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника