IPad, iPhone, MacBook і сервіси Apple. Все про спільне використання 37273

Паперова книга
37273
IPad, iPhone, MacBook і сервіси Apple. Все про спільне використання - фото 1
240
2 людини
Купити

Все про “IPad, iPhone, MacBook і сервіси Apple. Все про спільне використання”

Від видавця

Зазвичай в одній сім'ї або компанії друзів є відразу декілька пристроїв, вироблених компанією Apple, наприклад: планшет iPad у дітей, смартфони iPhone у мами з татом, ноутбук MacBook у тата, годинник iWatch у мами, телевізійна приставка AppleTV стоїть у вітальні і т. д. Навчившись працювати з кожним з цих пристроїв, дуже часто постає питання: "А як можна ефективно ними користуватися в рамках сімейного/застосування групового?". Це коли всі пристрої в родині пов'язані між собою, налаштовані спеціальні сервіси і функції, наприклад: коли зроблена одним фотографія розміщується в сімейному фотоальбомі і стає доступна відразу на всіх пристроях "сім'ї", або коли один з членів сім'ї/компанії вказав у себе в календарі якусь дату, і вона автоматично відобразилася у всіх інших, або коли куплене додаток (гру тощо), музику, фільми можуть використовувати всі члени сім'ї без дод. оплат і завжди мати до них доступ і т. д.


Ця книга покликана стати керівництвом в екосистемі Apple-пристроїв, взаємодії між ними. Ви дізнаєтеся про доступ до контенту (фото, відео, музика, книги) в екосистемі і навчитеся використовувати свої пристрої максимально ефективним способом. Крім того, в книзі наведено цікаві корисні прийоми з різними пристроями Apple, розказано, як ефективно організувати спілкування всередині сім'ї, вирішити можливі проблеми (збої, потри даних, втрату пристрої та ін.).


Книга написана простою і доступною мовою. Не вимагає яких-небудь спеціальних знань і навичок. Призначена і буде корисна всім користувачам пристроїв Apple.

Анотація

IPad, iPhone, MacBook і сервіси Apple. Все про спільне використання

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Корисний інтернет для ваших батьків
8095
Алексей Лобанов, Галина Телятникова, Константин Лазарев
100 ₴
Планшетник на ANDROID. Мінікурс
30511
П. Аракчеев
100 ₴
Планшет на Android для ваших батьків
30504
Николай ТемирязевМария Финкова
150 ₴
Практичний планшет на ANDROID. Самовчитель в питаннях і відповідях
66821
Прокди Р. Г.А. Бушуев
200 ₴
Правильно оформляем документы на компьютере. Книга + CD с шаблонами  и образцами типовых документов
193827
Н. Н. ПещерскаяН. В. Козлов
200 ₴