Чоловічі думки в поході і офісі. Як сповідь 77215

Паперова книга
77215
Чоловічі думки в поході і офісі. Як сповідь - фото 1
272340 ₴
1 людина

Все про “Чоловічі думки в поході і офісі. Як сповідь”

Від видавця

...Про те, що Сергій хотів повернути, кинути нас і піти додому, я дізнався через три роки. Я думав, він насолоджується походом, ні секунди не переживаючи про те, що вирує в моїй голові. Зараз намагаюся так не робити. Принаймні, всім даю таку пораду. Це так легко — давати поради іншим. 

Хто автор

Ігор Фомін – любитель гірських походів і підприємець, що бере участь в створенні федеральної мережі центрів ІНСТИТУТ РУХУ, маркетолог і консультант, президент Асоціації «Рух в радість».

Про що ця книга

Три тижні складного походу з гімалайським стежках і перевалів, майже 200 км з повною викладкою і сходженням на Айленд Пік (6200 м), важке фізичне напруження — тільки одна частина випробувань. 

Інша — психологічні труднощі, взаємовідносини людей, які поряд 24 години на добу. І вони для учасників того походу виявилися куди більш значущими. 

Це історія про трьох друзів, для яких непальська трек став серйозною перевіркою на міцність. Через три роки вони ділилися всім, що турбувало кожного у тому поході. Такий крок привів їх до дивним і несподіваним відкриттям: ніхто навіть не припускав, що думали інші. Це стало справжньою сповіддю і назавжди змінило друзів. 

Три різні людини, три лінії одного і того ж походу, три точки зору на одні й ті ж ситуації і проблеми, яких можна було уникнути. А адже так буває у всіх: на роботі, на відпочинку і вдома. Наші думки недоступні часом навіть самим близьким. Набратися сміливості, обговорити вчинки кожного, осмислити і прийняти позицію, відмінну від твоєї, настільки ж складно, наскільки важливо. Тільки так можна зрозуміти мотиви і бажання, які рухають тими, хто нас оточує. Як це зробити? Розповість Ігор Фомін

Для кого ця книга

Для тих, хто хоче поринути в атмосферу справжнього походу Гімалаями, навчитися розуміти мотиви вчинків своїх близьких і, можливо, змінити щось у власному житті. 

Ця книга заслуговує прочитання тому що:

  • це книга — сценарій, заснований на реальних подіях, читати її – все одно, що самому піти в захоплюючий похід;
  • ви навчитеся краще розуміти мотиви вчинків ваших близьких, зрозумієте, як важливо іноді розбирати складні ситуації, а не сподіватися, що «само налагодиться»;
  • ви дізнаєтеся, як підготуватися до походу;
  • розповідь супроводжують яскраві фотографії засніжених вершин і непальських пейзажів, а також трекінгова інформація по кожному дню походу у вигляді інфографіки.

Анотація

Чоловічі думки в поході і офісі. Як сповідь

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника