Наступний рівень. Книга для тих, хто досяг своєї стелі 39349

Паперова книга
39349
Наступний рівень. Книга для тих, хто досяг своєї стелі - фото 1
550
2 людини

Все про “Наступний рівень. Книга для тих, хто досяг своєї стелі”

Від видавця

Про книги

Книга для тих, хто вже досяг багато чого, але хоче піднятися на якісно новий рівень розвитку.

Припустимо, в свої тридцять ви вже знаєте, як побудувати колл-центр в Твері на тисячу операціоністів, розіграти дебют Понциани в шаховій партії і поміняти змішувач біля раковини. Все це і є ваші компетенції. Хоча не всі з них можна монетизувати, проте в різних обставинах все вони бувають корисні. Компетенції ми накопичуємо все життя, але ключові, визначальні знання і навички ми набуваємо з двадцяти до тридцяти років. Чому не раніше?

Тому що тільки до двадцяти ми приблизно починаємо розуміти, чим хочемо займатися. Раніше розібратися з цим якось не виходить (втім, у когось не виходить і до пенсії). Чому не пізніше? Вчені підрахували, що десять тисяч годин практики дозволяють людині стати майстром в будь-якій справі, будь то програмування, гра на віолончелі або важке машинобудування. На те, щоб отримати десять тисяч годин практики, як раз і йде приблизно десять років.

А потім перед будь-яким успішним людиною постає завдання перейти на новий рівень і зробити щось більше. Щось ще більш значне. Як правило, досягти цього можна тільки разом з іншими людьми, об'єднавши свої можливості з можливостями цих людей. Тому критичне значення зв'язку набувають після тридцяти.

Тому що до цього часу потенціал особистих якостей і компетенцій вичерпується. А зв'язки, навпаки, починають відігравати вирішальну роль.

Від автора

Вже багато років я працюю ментором. Допомагаю крутим хлопцям стати ще більш крутими. І тому бачив таке не раз. Раз за разом переді мною опиняється людина, який застряг — і не знає, як йому перейти на новий рівень. Все своє життя людина чогось досягав. Намагався пробитися наверх і вийти на новий рівень. Для цього він прикладав надзусилля. Придумував різні комбінації. Трудився.

Ризикував. Провалювався — і починав все заново. А нічого не виходило.Через кілька років, витрачених на безплідні зусилля потрапити в іншу лігу, у нещасного той самий жалюгідний мільйон доларів на рік. Та ж квартира в «Червоних вітрилах». Та ж «беха».

Ті ж завдання, які колись здавалися завданнями для героїв. Хіба що депресія нова. І, може бути, дружина. І ще нове відчуття, що це все. Ось він, його рівень, вище якого вже не піднятися. І. Нічого. Іншого. Вже. Не. Буде.

Це не так.

Книга, яку ви тримаєте в руках, саме про це — про те, як отримати від життя все, що хочеш. Навіть у тих випадках, коли намагався багато разів — і не вийшло. У людей, з якими я працював, зазвичай в результаті все виходить. У мене немає популярного блогу. Я не даю рекламу на «Яндексі». Не тусуюся на бізнес-конференціях. Я не їжджу по регіонах, виступаючи у палацах культури з облупившимся стелею перед сотнями провінціалів, жадають почути простий, як куля, секрет успіху.

Я працюю тільки з обраними.

Люди приходять до мене, бо мене рекомендують своїм друзям мої учні. Як правило, це успішні люди, що вже досягли в житті багато чого. Вони приходять до мене, тому що хочуть стати ще успішнішим і досягти ще більшого.

Якщо ви з таких, ця книга для вас.

Для кого ця книга

Це книга для тих, хто домігся багато чого і хоче вийти на принципово новий рівень розвитку.

Анотація

Наступний рівень. Книга для тих, хто досяг своєї стелі

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника