Сила волі. Як розвинути і зміцнити 32216

Паперова книга
32216
Сила волі. Як розвинути і зміцнити - фото 1
Сила волі. Як розвинути і зміцнити - фото 2
04.05
405
18 людей

Все про “Сила волі. Як розвинути і зміцнити”

Від видавця

Про книги

Силі волі вчать в Стенфорді! Цей курс шалено популярний серед студентів — всі хочуть зміцнити силу волі. Але досі не було викладача, який взявся б зробити науково-обгрунтовану курс на цю тему, перелопать чужі дослідження і провести свої. Все, щоб довести, що цей навик тренуємо і навчити всіх бажаючих прийомам його розвитку.

Цим викладачем стала психолог, доктор наук Келлі Макгонігел — яка згодом написала книгу The Willpower Instinct, яку ми видали під назвою «Сила волі». Саме вона принесла ідею курсу за тренуванні сили волі в кампус бізнес-школи № 1 у світі, розробила його і веде по сей день, отримуючи подяку учнів і безліч викладацьких нагород.

Якщо б нас запитали, яку єдину книгу з портфеля нашого видавництва ми порадили б прочитати всім без винятку, — це була б «Сила волі». 

Що нас зачепило в книзі:
  • Виявилося, що силу волі можна як тренувати м'язи. Чим частіше тренуєш, тим простіше використовувати.
  • Позиція «10 хвилин працюю над завданням, а потім зможу кинути», як не дивно, сильно збільшує шанси на доведення справи до кінця.
  • Сон і відпочинок самим прямим чином зміцнюють силу волі, а стрес — знижує. Справа в тому, що напружений організм всіма силами намагається спрямувати нас до задоволення, навіть сумнівному з точки зору довгострокових цілей.

Анотація

Сила волі. Як розвинути і зміцнити

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари