Бранці власних думок. Сенс життя і роботи по Віктору Франклу 36986

Паперова книга
36986
Бранці власних думок. Сенс життя і роботи по Віктору Франклу - фото 1
370

Все про “Бранці власних думок. Сенс життя і роботи по Віктору Франклу”

Від видавця

Про книги

Ви коли-небудь задавалися питанням: навіщо прокидаємося кожен день, йдемо на роботу, зустрічаємося з друзями? Чому хтось легше справляється з життєвими негараздами, а хто-то виявляється розчавленим і втраченим? Як одним вдається знайти сенс життя там, де інші його не бачать? 

Великий лікар психотерапевт Віктор Франкл назвав свою психотерапевтичну методику логотерапией – лікування за допомогою сенсу. Ця книга присвячена практичному застосуванню принципів Франкла для наповнення змістом роботи і повсякденного життя, для повної реалізації індивідуального потенціалу кожного. У новому виданні Алекс Паттакос у співавторстві з Елейн Дандон дають нові практичні рекомендації і призводять актуальні вправи, засновані на їх досвід впровадження принципів Франкла в сучасному світі. 

Про авторів

Алекс Паттакос – один із засновників Global Meaning Institute, керівник та ідейний натхненник Meaning Movement. 

Елейн Дандон – один із засновників Global Meaning Institute, фахівець з питань інноваційного мислення та брендингу, автор The OPA! Way і The Seeds of Innovation. Керівник програми MEANINGology, яка допомагає людям знайти сенс життя і роботи.

Анотація

Бранці власних думок. Сенс життя і роботи по Віктору Франклу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари