Міф про красу. Стереотипи проти жінок 37923

Паперова книга
37923
Міф про красу. Стереотипи проти жінок - фото 1
590
1 людина
Купити

Все про “Міф про красу. Стереотипи проти жінок”

Від видавця

Сьогодні багато жінок відчувають себе досить вільними і незалежними для того, щоб одягатися ошатно або повсякденно, користуватися губною помадою чи ні, вбиратися, виставляючи своє тіло напоказ, або носити спортивні майки, і навіть... навіть... іноді поправлятися або худнути, не побоюючись, що при цьому постраждає їх жіноча самооцінка або їх цілісність особистості. Не так давно приймати подібні рішення було куди складніше і страшніше. В наш час важко повірити, що ще десятиліття тому дуже багато хто з нас задавалися питаннями: "чи Будуть мене сприймати на роботі серйозно, якщо я буду виглядати дуже жіночно"?", «Стануть мене взагалі слухати, якщо я буду виглядати надто непомітно, як сіра мишка?», "Буду я "поганий", якщо наберу вагу?", "Стану я "хорошою", якщо позбудуся від зайвих кілограмів?". Якщо жінки більше так не думають або принаймні знають, що думати так — в корені невірно, це свідчить про внутрішню силу переконання, вкорінену в свідомості багатьох жінок, і доводить їх здатність змінюватися і дозволяти собі трохи більше свободи дій. 

Про що книга «Міф про красу: Стереотипи проти жінок»

Культове твір американської письменниці і журналістки Наомі Вульф. У ньому автор розповідає про те, звідки беруться стереотипні уявлення про жіночу красу і чому вони обмежують свободу жінок не менше, ніж патріархальне «домашнє рабство». Фізична досконалість стає для жінок нав'язливою ідеєю, а невідповідність йому — джерелом страждань. Але навіть досягнувши ідеалу, жінка все одно програє, оскільки приносить в жертву загальноприйнятому стандарту зовнішності свою природну красу, здоров'я, енергію, сексуальність, а часом і життя. Автор стверджує, що в сучасному світі жінка сама здатна вирішувати, як вона хоче жити і виглядати, без оглядки на диктат безжального «міфу про красу». Безсумнівно, книга може виявитися цікавою та корисною і для чоловіків, адже в процесі своєї трансформації міф все більше втягує їх у сферу свого впливу, нав'язуючи вже їм часом жорсткі і безглузді правила. 

Чому книга «Міф про красу» гідна прочитання

Книга «Міф про красу», перекладена на десятки мов, стала бестселером у багатьох країнах світу. На сьогоднішній день це найгучніша, цитоване і обговорюване феміністський твір. 

Для кого ця книга

Ця книга для будь-якої сучасної жінки, а також для чоловіків, які хочуть більше розуміти жінок.

Хто автор

Наомі Вульф закінчила Єльський університет і Новий коледж Оксфордського університету, де вона навчалася, отримавши міжнародну стипендію Родса. Автор світових бестселерів «Проміскуїтет» (Promiscuities), «Гра з вогнем» (Fire with Fire) і «Непорозуміння» (Misconceptions). Її есе публікувалися в багатьох друкованих виданнях. Живе з сім'єю у Нью-Йорку.

Анотація

Міф про красу. Стереотипи проти жінок

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Из депрессии. Выход рядом
173768
Максимова Анастасия
464 ₴580 ₴
Лимбический мозг. Как познать свои эмоции и обратить их себе на пользу
181361
Эстанислао Бахрах
464 ₴580 ₴
Биполярное расстройство для чайников, 3-е издание
191210
Кандида ФинкДжо Крайнак
464 ₴580 ₴
Город как безумие. Как архитектура влияет на наши эмоции, здоровье
152609
Голдхаген Сара Уильямс
583 ₴
Чому ми помиляємося? Пастки мислення в дії
42926
Джозеф Халлинан
471 ₴589 ₴
Думай повільно... вирішуй швидко
34060
Даниэль Канеман
590 ₴
Выбери себя!
86727
Джеймс Альтушер
590 ₴
Магия утра для всей семьи. Как выявить лучшее в себе и своих детях
90754
Хэл ЭлродЛиндси МаккартиМайк МаккартиХонори Кордер
472 ₴590 ₴
Золота книга переконання. Випромінюй впевненість, переконуй дкр-щих
121502
Роберт ЧалдиниСтив МартинНоа Гольдштейн
594 ₴
Емоційний інтелект в переговорах
31316
Роджер ФишерДаниэль Шапиро
600 ₴