Емоційний інтелект. Чому він може означати більше, ніж IQ 13541

Паперова книга
13541
Емоційний інтелект. Чому він може означати більше, ніж IQ - фото 1
51
626
21 людина

Все про “Емоційний інтелект. Чому він може означати більше, ніж IQ”

Від видавця

Про книги

Американський психолог, визнаний експерт в області емоційного інтелекту Деніел Гоулман стверджує, що наші емоції відіграють в досягненні успіху в сім'ї і на роботі набагато більшу роль, ніж це прийнято вважати.

Але що ж таке «емоційний інтелект»? Чи можна його виміряти? Чим відрізняється «звичайний» інтелект від «емоційного» і чому володарі першого часто поступаються місце під сонцем володарям другого? Як навчитися справлятися з смутком, гнівом, запальністю, депресією і стати успішніше?

Про все це автор докладно розповідає.

Для кого ця книга

Для тих, хто хоче навчитися стримувати емоційні пориви, вгадувати потаємні почуття другугих людей та налагоджувати взаємини.

Ця книга буде корисна студентам, викладачам, батькам, а також усім, кого цікавлять питання психології, що стосуються сім'ї і кар'єри.

Чому ми вирішили видати цю книгу

Ця книга — від гуру психології, одного з творців терміна «емоційний інтелект». Саме завдяки Гоулману він придбав величезну популярність.

Книга вперше видана в 1995 році, але до цих пір залишається бестселером. Вона переведена на 40 мов, і в одних тільки Сполучених Штатах продано понад 5 мільйонів примірників. Ми впевнені, що російського читача книга також зацікавить.

Фішки книги

Докладний аналіз проявів емоційного інтелекту, безліч прикладів, у тому числі з життя автора.

Анотація

Емоційний інтелект. Чому він може означати більше, ніж IQ

Рецензії

1
Иван
Подробно, с примерами
Впечатляющая работа, мне далась не очень быстро и легко, не смотря на это, хотелось читать каждый день хоть бы и по чуть-чуть.

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари