Проста книга про складні продажах 40838

Паперова книга
40838
Проста книга про складні продажах - фото 1
320
1 людина

Все про “Проста книга про складні продажах”

Від видавця

Про що книга «Проста книга про складні продажах»

 

Складні продажу — тривалий і багатоступінчастий процес, що вимагає терпіння і майстерності. Чи вмієте ви вибудовувати стратегію складною продажу? Наскільки ефективно ви шукаєте і залучаєте клієнтів? Які питання ви використовуєте, щоб зацікавити їх? Наскільки успішно ви ведете переговори про ціну?

 

Андрій Анучин, досвідчений продавець, бізнес-тренер і сертифікований викладач Інституту Адізеса, буквально по поличках розкладає різні правила і техніки продажів у своїй книзі. Структурований теоретичний матеріал, підкріплений прикладами та історіями з життя майстра своєї справи, — ось у чому особливість «Простий книги про складних продажах».

 

Чому книга «Проста книга про складні продажах» гідна прочитання

 

Андрій Анучин пропонує подивитися на світ продажу своїми очима. Очима людини, прийшов в цю область з далекої від цього радіофізики. Що доводить стає аксіомою факт: продажу можна і потрібно вчитися!


Цікаві приклади і техніки продажів, повчальні життєві історії і, головне, успішний досвід — це те, що зустрічається протягом недовгих, але дуже змістовних ста сторінок. При цьому автор наполягає на тому, що неможливо застосувати всі методики відразу і одночасно, треба вибрати з них ті, які найбільше відповідають характеру продавця і наміру покупця.


«ДО недавньої радянської історії професія продавця була, м'яко кажучи, не дуже шанованою. Слова „спекулянт“ і „барига“ досі залишаються у нашому лексиконі. Тому кредит довіри у продавців невелика, що часто не дозволяє вільно задавати питання покупцеві», — підсумовує він.


Для кого ця книга

 

Буде цікава і корисна як починаючим, так і досвідченим фахівцям в області продажів.

 

Хто автор

 

Андрій Анучин — бізнес-тренер, викладач, консультант. Кандидат економічних наук. Викладач МВА і Програми підготовки управлінських кадрів Бізнес-школи ВДУ, викладач Moscow Business School. Стажувався у Франції у Вищій міжнародній школі комерції (ESIDEC). Автор і ведучий тренінгів та семінарів з продажу, управління продажами, маркетингу. З 2000 року провів понад 700 відкритих і корпоративних тренінгів та семінарів в містах Москва, Ростов-на-Дону, Мурманськ, Новосибірськ, Білгород та ін

Анотація

Проста книга про складні продажах

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Продажи
152013
Коллектив авторов HBR
540 ₴
Продажи b2b. 101+ кейс
100280
Колотилов Е. А.
570 ₴
Вооружение отделов продаж. Системный подход
152993
Максим БатыревНиколай Лазарев
608 ₴640 ₴
200 точек продаж
134597
Евгений Алмаз
528 ₴660 ₴
Техніка продажів великим клієнтам: 111 запитань та відповідей
11834
Радмило ЛукичЕвгений Колотилов
728 ₴910 ₴