Альфа-продавці: спецназ у відділі продажів

Паперова книга
33964
Альфа-продавці: спецназ у відділі продажів - фото 1
250

Все про “Альфа-продавці: спецназ у відділі продажів”

Від видавця

 В продажах багато випадкових людей. Сильний, успішний продавець любить свою роботу і отримує задоволення не тільки від комісійних з укладеної угоди, але і від спілкування з клієнтами, подолання заперечень, встановлення контакту, всіх нюансів і деталей. Таких успішних менеджерів автор називає альфа-продавцями. 


З книги ви дізнаєтеся, як сформувати команду чемпіонів у відділі продажів, яким повинен бути суперпродавець, як його відібрати, навчити і як ним керувати. 


Автор докладно описує основні навички, необхідні для роботи альфа-продавців, а також дає практичні поради про те, як вибудовувати продажу за допомогою такого спецназу. Представлений у книзі досвід дозволить вам уникнути найпоширеніших помилок, які так злять нас в продавцях, коли ми самі буваємо в ролі клієнтів.


Друге видання книги включає додаткову голову для керівників відділів продажів, які регулярно стикаються із запереченнями співробітників: «не сезон», «наші ціни вище ринку», «потрібна додаткова знижка». Ви дізнаєтеся, як зняти ці заперечення і підвищити мотивацію співробітників.


Видання адресоване як початківцям менеджерам з продажу, так і досвідченим продавцям — покращуйте свої результати, станьте першим, цим альфа-продавцем. Книга також буде корисна керівникам відділів продажів, топ-менеджерам і власникам бізнесу — будьте альфа-начальником, застосовуйте на практиці інструменти для вирощування альфа-продавців. 

Анотація

Альфа-продавці: спецназ у відділі продажів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника