Зошит друга природи 3 клас. Грущинська. Освіта 47304

Паперова книга
47304
Зошит друга природи 3 клас. Грущинська. Освіта - фото 1
30

Все про “Зошит друга природи 3 клас. Грущинська. Освіта”

Від видавця

Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах комісією з педагогіки та методики початкового навчання Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (лист Інституту модернізації змісту освіти від 29.03.2017 р. №21.1/12-Г-120)


Разом ми продовжимо досліджувати світ природи. В цьому році ти дізнаєшся на уроках багато нового і цікавого про воді, повітрі, гірських породах і енергії, рослинах і тварин, людину і його організмі, тобто про все те, що оточує нас у спільному домі - на планеті Земля. У зошиті пропонуються різноманітні завдання, які допоможуть тобі зрозуміти навколишній світ.

У третьому класі ти продовжуєш важливу дослідницьку роботу - ведеш спостереження за погодою, неживою і живою природою. Ти пам'ятаєш, що ці спостереження потрібно проводити двічі на тиждень, коли у тебе за розкладом уроки природознавства. Як це робити правильно, тобі нагадає вчитель, а сторінки «Календаря природи» ти знайдеш у кінці зошита.

Сподіваємося, що усі завдання, вміщені у зошиті, будуть для тебе корисними і цікавими, а також допоможуть навчитися розуміти і берегти природу.

Анотація

Зошит друга природи 3 клас. Грущинська. Освіта

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника