Зошит з природознавства. 2 клас. Андрусенко Ірина. Генезу. 2018 66921

Паперова книга
66921
Зошит з природознавства. 2 клас. Андрусенко Ірина. Генезу. 2018 - фото 1
25

Все про “Зошит з природознавства. 2 клас. Андрусенко Ірина. Генезу. 2018”

Від видавця

Зошит до підручника «Природознавство» для 2 класу (авт. Грущинська Ірина) призначено для узагальнення та закріплення знань з природознавства, формування практичних умінь і навичок, розвитку пізнавальних інтересів, творчого мислення другокласників. У зошиті пропонуються ситуативні малюнки, які допоможуть зробити уроки з природознавства цікавими й пізнавальними.

Шановні вчителі!

Усередині зошита розміщено вкладку «Тестові завдання», яку можна використовувати на уроках перевірки і узагальнення знань. їх розроблено відповідно до вимог, викладених в оновленій програмі з природознавства для 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Тести з природознавства містять 6 завдань.

Завдання 1, 2 — закритого типу на вибір альтернативної відповіді. Кожне завдання оцінюється 1 балом. Завдання 3, 4 — закритого типу, що передбачають вибір однієї правильної відповіді з трьох запропонованих і оцінюються 2 балами. Завдання 5, 6 — відкритого типу, оцінюються 4 балами. Правильність відповіді залежить від її повноти. Максимальна кількість балів за правильно виконану роботу становить 12 балів.

Анотація

Зошит з природознавства. 2 клас. Андрусенко Ірина. Генезу. 2018

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари