Живи свідомо, працюй продуктивно. 8-тижневий курс з управління стресом 77085

Паперова книга
77085
Живи свідомо, працюй продуктивно. 8-тижневий курс з управління стресом - фото 1
330
8 людей
Купити

Все про “Живи свідомо, працюй продуктивно. 8-тижневий курс з управління стресом”

Від видавця

Про що книга «Живи свідомо, працюй продуктивно: 8-тижневий курс з управління стресом»

Хочете вести спокійне життя без стресів і вічного поспіху, без постійного перемикання між завданнями і відчуття, що ви нічого не встигаєте? Розвивайте в собі самосвідомість — здатність свідомо переживати власні стани і дії. Відчувайте своє дихання, руху, їжу, медитуйте — і життя заграє для вас новими яскравими фарбами. 

Книга Майкла Часкалсона містить докладні описи вправ в рамках знаменитої 8-тижневої програми зниження стресу на основі усвідомленості (MBSR), переконливі дані наукових досліджень і численні приклади позитивних змін, що сталися в результаті впровадження цієї програми як на особистому, так і на корпоративному рівнях. 

Книга буде цікава широкому колу читачів: і рядовим співробітникам, втомленим від постійної напруги на роботі, і керівникам, які прагнуть забезпечити процвітання своєї організації, і викладачам-психологів, які бажають поповнити свій професійний інструментарій, — і взагалі всім тим, хто прагне знайти ключ до щастя в собі самому. 

Чому книга «Живи свідомо, працюй продуктивно» гідна прочитання

  • Усвідомленість 2500 років практично не згадувалася поза буддистських контекстів, зараз стає абсолютно світської формою ментального тренінгу. Тепер не потрібно бути буддистом, щоб практикувати усвідомленість: вона відкрита для прихильників будь-яких вірувань, як, втім, і для людей без релігійних переконань.
  • Численні наукові дослідження довели: люди, які в ладах зі своїм розумом і душею, працюють краще і більше задоволені своїм життям.
  • Виділивши кілька хвилин в день на неформальні вправи з метою розвитку усвідомленості, зробивши їх частиною звичного режиму, ви зможете значно змінити атмосферу і якість свого дня. Усього декілька хвилин, декілька вправ — і ваше життя відчутно поліпшиться.

Хто автор

Майкл Часкалсон — один з провідних викладачів усвідомленості у Великобританії. Веде індивідуальні і групові заняття по різним програмам, спрямованим на розвиток усвідомленості, в тому числі в медичних і корпоративних цілях. Навчає навичкам усвідомленості лікарів — співробітників Державної служби охорони здоров'я Великобританії. Читає лекції, присвячені теоретичному і практичному аспектах усвідомленості, в Бангорском університеті (Уельс, Великобританія). Опублікував ще шість книг, присвячених усвідомленості, під псевдонімом Кулананда.

Анотація

Живи свідомо, працюй продуктивно. 8-тижневий курс з управління стресом

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника