Вигоряння. Новий підхід до рятування від стресу 121204

Паперова книга
121204
Вигоряння. Новий підхід до рятування від стресу - фото 1
120
11 людей

Все про “Вигоряння. Новий підхід до рятування від стресу”

Від видавця

Ця книга докладно і чітко пояснює, ніж жіноче вигоряння відрізняється від чоловічого і чому. Ви дізнаєтеся, як переживати і зменшувати стрес, справлятися з емоціями, відстоювати важливі для себе речі і, в підсумку, жити щасливіше, ніж раніше.

До сучасним жінкам висувають чимало вимог: вони повинні бути милими, зручними, спокійними і все встигати. І жінки покірно слідують по замкнутому колу переживання нескінченних стресів, жертвуючи власними інтересами і здоров'ям.

Емілі Нагоски і її сестра Амелія написали дуже особисте і разом з тим зрозумілу кожній жінці книгу. Яка не лише відкриває очі, але і вчить боротися за власне «я».

В ній ви знайдете конкретні техніки для різних аспектів вигоряння і навчіться правильно проживати стресові ситуації, керувати емоціями, давати відсіч патріархального укладу, чинити опір нав'язаним стандартам краси і відпочивати, не відчуваючи за це почуття провини. А ще зможете згадати або заново знайти те саме, заради чого варто жити і що буде підтримувати вас навіть у найважчі моменти.

Для кого книга

  • Для тих, хто відчуває втома і виснаженість.
  • Для тих, хто перебуває в стресовій ситуації.
  • Для тих, хто відчуває вигоряння.
  • Для жінок, які хочуть перемогти вигоряння і знайти підтримку в боротьбі за своє «я» і місце в житті.

Про автора

Емілі Нагоски — експерт в області статевого виховання з двадцятирічним досвідом роботи. Емілі займалася дослідженнями сексуальності в Індианському університеті і вивчала психологію в Університеті штату Делавер. Емілі — автор трьох електронних книг-посібників по сексуального життя, підготовлених для порталу GoodInBed.com і низки наукових та популярних публікацій.

Амелія Нагоски — DMA (доктора музичних мистецтв), диригент, музикант.

Анотація

Вигоряння. Новий підхід до рятування від стресу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника