Тонке мистецтво пофігізму. Парадоксальний спосіб жити щасливо 63076

Паперова книга
63076
Тонке мистецтво пофігізму. Парадоксальний спосіб жити щасливо - фото 1
270
20 людей

Все про “Тонке мистецтво пофігізму. Парадоксальний спосіб жити щасливо”

Від видавця

Про що книга

Сучасне суспільство пропагує культ успіху: будь розумнішим, багатшими, продуктивніше — будь краще за всіх. Соцмережі рясніють історіями на тему, як якийсь малець придумав додаток і заробив купу грошей, статтями в дусі «Тисяча і один спосіб бути щасливим», а фото у френдстрічці створюють враження, що люди живуть краще і цікавіше, ніж ми. Однак наша зацикленість на позитиві і успіх лише нагадує про те, чого ми не досягли, про мрії, які не збулися. Як же стати по-справжньому щасливим? Популярний блогер Марк Менсон в книзі «Тонке мистецтво пофігізму» пропонує свій, оригінальний підхід до цього питання. Його життєва філософія проста — необхідно навчитися мистецтву пофігізму. Визначивши те, до чого вам справді є діло, треба вміти наплювати на все другорядне, забити на труднощі, послати до біса чужу думку і бути готовим глянути в обличчя невдач і показати їм середній палець. 

Чому книга гідна прочитання

  • У своєму дотепному бестселері (№1 на Amazon), через історії життєвих негараздів, провалів і лаж (як своїх, так і відомих людей) автор розповідає, як оволодіти тонким мистецтвом пофігізму, навіщо потрібно бути менш упевненим в собі і що принцип «Робіть хоч що-небудь» — відмінна мотивація.
  • Вона допоможе вам жити легко всупереч усім труднощам, менше хвилюватися і отримувати задоволення від життя.

Для кого ця книга

Для тих, хто переситився порадами, як стати краще і успішніше, хто дійсно хоче перестати циклиться на своїх помилках і почати жити на повну. 

Хто автор

Марк Менсон — блогер, підприємець, творець сайту MarkManson.net автор двох книг: «Тонке мистецтво пофігізму» і «Models: Attract Women through Honesty». Творець і генеральний директор компанії «Infinity Squared Media LLC». Його поради про відносини і побаченнях, саморозвитку і культурі на сайті markmanson.net читають більше двох мільйонів чоловік в рік. Живе в Нью-Йорку.

Анотація

Тонке мистецтво пофігізму. Парадоксальний спосіб жити щасливо

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника