Особиста ефективність 77975

Паперова книга
77975
Особиста ефективність - фото 1
490
9 людей

Все про “Особиста ефективність”

Від видавця

Про що книга «Особиста ефективність»

Harvard Business Review — провідний світовий діловий журнал з багаторічною історією. У черговий книзі серії «Harvard Business Review: 10 кращих статей» зібрані найбільш затребувані і корисні роботи з особистої ефективності за всю історію журналу.

Як визначити свої сильні і слабкі сторони? Як оптимізувати час і не перегоріти на роботі? У чому секрет ефективного взаємодії з начальством і підлеглими? Як побудувати кар'єру і не втратити себе по ходу просування по кар'єрних сходах?

Ці та інші проблеми, настільки актуальні для підвищення особистої ефективності, докладно розглядаються авторами збірки. 

Чому книга «Особиста ефективність» гідна прочитання

  • Для успішної роботи в будь-якій сфері економіки дуже важливо розбиратися у своїх сильних сторонах, чітко планувати робочий день, розмежовувати свої і чужі обов'язки, максимально органічно поєднувати особисте і професійне життя.
  • Завдяки порад експертів в області розвитку кар'єри, тайм-менеджменту і планування ви почнете краще розбиратися в цій важливій темі.
  • Кращі статті про особисте ефективності в одному місці — більше не треба збирати добірку Harvard Business Review і читати короткі змісту.

Хто автори

Колектив Harvard Business Review — унікальне зібрання таких яскравих умів сучасності, як Клейтон Крістенсен, Деніел Гоулман, Річард Бояціс та ін

Анотація

Особиста ефективність

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари