Кодекс Братана

Паперова книга
115053
Кодекс Братана - фото 1
209220 ₴

Все про “Кодекс Братана”

Від видавця

Прийнято вважати, що «Кодекс Братана» написав Барні Стінсон. Але насправді Барні – це вигаданий персонаж з телевізійного серіалу «Як я зустрів вашу маму», неймовірно популярного в Америці. Насправді цей «кодекс» був написаний автором сценарію серіалу Меттом Куном.

Барні Стінсон не дарма проживає свій вік – він живе в кайф, і бере від життя все! Якщо досі не знаєш, про що йдеться, то ти нічого не знаєш про життя, братан! Ця книга – справжній маст-хев справжнього мужика. Справжні братани на підсвідомому рівні просікають буття, щоб жити було яскраво і легко. Братан не замислюється, а точно знає, для чого він живе на білому світі. Ця книга – справжній джерело мудростей, зібраних по всій земній кулі для тебе, Єдиного!

Ті, у кого мозкових клітин побільше, вже давно сплять з «Кодексом Братана» під подушкою. Ну, а братани у яких мозок працює так само швидко, як і двигун спорткара, в обов'язковій формі ознайомили своїх бойових подруг з «Кодексом». Тепер ні дати, ні взяти дівчинки, незнання зводу законів Братана не звільняє від відповідальності за можливі косяки від його порушень!

Деякі з братанов, любителів засмоктати пивка, лежачи перед телевізором, відрощуючи «ошатний мамон», стверджують, що «Кодекс Братана» гоже читати тільки після перегляду всіх сезонів «Як я зустрів вашу маму». Подивитися його, звичайно, варто, але це зовсім необов'язково. Кожен з мужиків народжений братаном! З цієї причини йому не потрібні передісторії, щоб відразу вникнути у зміст «Кодексу».

Звичайно, даремно ми тут на своїх диванних братанов наїжджаєте, адже їм видніше, чим і коли займатися. А ось девонькам-блондинкам перегляд серіалу перед прочитанням «Кодексу» просто життєво необхідний, інакше кінець, вибух мозку! Порадь братання, що не знає нічого про «Кодексі», як його отримати, але не даруй сам! Всі братани рівні, не став себе розумнішими кореша!

«Кодекс Братана» вчить простим істинам. Чоловіча дружба – найсильніше почуття в житті будь-якого братана. Братан не має права косячить, бачачи, що паралельно косячат його братани. Кореша мають право косячить – на те вони і кореша. Братану забороняється мати собаку, яка, стоячи на задніх лапах, не дістає передніми до колін господаря.

Неважливо, чи відчуває він тягу до спорту, адже справжній братан тяжіє до спорту завжди, незалежно від того, займається він їм на даний момент в цілому. Навіть потрапивши у велику халепу, братан не визнає відмови в працездатності смичка. Якщо кореш за якихось обставин втратив один або більше пальців, то категоричний забороняються жарти типу «Привіт, дай три!» і т. д.. Ну, ти зрозумів!

У довершенні ще один маленький комплект рад від «Кодексу», який допоможе позбутися настирливої панянки менш ніж за 6 годин.

  • Дівчина оцінить похвалу по типу «У тебе розкішні вусики, а ти пробувала моє нове засіб для догляду за ними?!»
  • Питання в ліжку: «А ти не могла б постаратися краще?»
  • Твердження: «Я виглядаю молодше тебе!»
  • Пропозиція: «Можу тобі оплатити силіконові цицьки»
  • Визнання: «Ой, я, здається, викинув у сміття твоє взуття»
  • Визнання: «А твоя сестра це любила робити»

Як може зрозуміти читач, «Кодекс Братана» – це неписаний звід правил. Ці правила знає кожен братан на підсвідомому рівні. «Кодекс» лише пробуджує їх в мозку чоловіка. І нехай ці поради допомагають вам, братани, йти по життю легко і успішно. Прислухайтеся лише до своєму внутрішньому чуттю, що залишився в спадок від великого стародавнього хижака, яким був колись Братан!

Чому б не купити Кодекс Братана прямо зараз? Наш інтернет магазин цікавих книг гарантовано допоможе в цій затії. Купіть незабутню книгу Кодекс Братана з доставкою і Ви отримаєте море вражень.

Анотація

Кодекс Братана

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника