ДНК особистості 49355

Паперова книга
49355
ДНК особистості - фото 1
ДНК особистості - фото 2
175

Все про “ДНК особистості”

Від видавця

Щороку ми дізнаємося дедалі більше нових слів у галузі економіки, комп'ютерній комп'ютерних технологій і маркетингу, натомість невпинно убожіє наш лексикон у сфері етики й моралі. Девід Брукс чи є на сполох: очевидно, що сучасне суспільство у гонитві за новаціями нехтує усталеними етичними принципами, втрачає моральні стимули й ідеали, руйнує свій духовний стрижень. «ДНК особистості» про ті, як переглянути власні пріоритети і зосередитися на внутрішніх чеснотах. Вона покаже, як деяким людям вдалося проторувати шлях до сильного характеру і стати гідною особистістю. Їхні історії стануть для читача певними орієнтирами у пошуках власної стратегії гартування характеру, допоможуть пізнати себе, віднайти душевну гармонію і щастя.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто прагне вигартувати свій характер і прожити достойне життя.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Ця книга переверне ваше уявлення про сучасне суспільство. Забудьте про ті, чого вас вчать на кожному кроці. Насправді самовпевненість, статус і матеріальна забезпеченість не є запорукою щасливого життя. Звільніться від зовнішніх бажань, заглибтеся в собі і позбавитеся фонового відчуття нещастя.
 
ПРО АВТОРА

Девід Брукс — американський журналіст, викладач Єльського університету. Веде авторську колонку в New York Times, регулярно виступає по радіо і телебаченню. Його перу належать кілька книжок, зокрема «Бобо в раю. Нова еліта та звідки вона там взялася», «У гонитві за раєм. Як ми зараз живемо (і жили завжди) майбутнім годиною», «Соціальна тварина. Приховані витоки любові, характеру й успіху». Його статті друкуються в New Yorker, New York Times Magazine, Forbes, Washington Post, Times Literary Supplement та багатьох інших журналах. Живе в Меріленді.

Анотація

ДНК особистості

Про автора



Дэвид Брукс
Родился: 11 августа 1961 г., Торонто, Канада
Дэвид Брукс (англ. David Brooks) — американский журналист, писатель, колумнист The New York Times. Сотрудничал также с Washington Times и The Wall Street Journal. Живет в Вашингтоне.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника