Телевізійний бізнес 38471

Паперова книга
38471
Телевізійний бізнес - фото 1
455
1 людина

Все про “Телевізійний бізнес”

Від видавця

У книзі зроблена спроба комплексного аналізу телебачення як бізнесу, орієнтованого на отримання прибутку. Теми, розглянуті в книзі, відрізняються актуальністю: глядачі і закономірності їх поведінки, соціальна відповідальність телевізійного бізнесу, ефективність та організація громадського мовлення, продаж реклами, конкурентні переваги телекомпаній, маркетинг і стратегічний менеджмент, конкуренція в телевізійній галузі, ланцюжок створення цінності. Для аналізу російського телебачення автор використовував компаративистский підхід, порівнюючи бізнес-практику російських каналів з європейськими та американськими телекомпаніями в історичній перспективі 1950-2010 років. Це дозволило побачити можливі тренди розвитку телемовлення в Росії.

 

Книга адресована насамперед тим, для кого телебачення є сферою професійних інтересів: топ-менеджерів, редакторів, продюсерів, програмним керівникам, інженерам, режисерам, ведучим, рекламістам, медиапланерам, медиабайерам, журналістам, громадським діячам та студентам. Також ця робота буде корисна кожному, хто цікавиться телебаченням і його впливом на економіку і суспільство.

 

"Книга носить унікальний характер, оскільки в ній зібрано та проаналізовано матеріал, що презентує телевізійний бізнес у всьому його різноманітті. У чому книга виглядає як довідник, з певною часткою аналітики і практико-прикладними роздумами. Її можна читати з будь-якої сторінки, і кожен - від фахівця до того, хто тільки приступає до вивчення телевізійного бізнесу, - знайде в ній багато цікавого, нового, для себе невідомого".


Віктор Коломієць,
керівник Аналітичного центру "Відео Інтернешнл" "Прекрасна книга - справжня енциклопедія і путівник у світі найважливішого явища ХХ століття - телебачення. Будь-хто, прочитавши дану книгу, може вважати себе телевізійним фахівцем".

Руслан Терекбаев,
генеральний директор ВД Forward Media Group "Автору вдалося підсумувати і в доступній формі розповісти про особливості бізнес-процесів телевізійної галузі та про тенденції телебачення, а також провести порівняльний аналіз телебачення в цілому і зокрема порівняти принципи ТБ-мовлення в США, Європі та Росії. Окремої уваги заслуговує добірка прийомів оперативного і перспективного програмування. Настільна книга для програмних директорів та інших фахівців ТБ-індустрії. У той же час видання стане незамінним путівником у світ ТВ і для масового читача, який цікавиться телебаченням".


Юрій Мелитонян,
член Міжнародної академії телебачення і радіо (IATR) "Книга дуже цікава, так як у ній систематизовано та зібрано воєдино багато раніше розрізнені факти, як з російського, так і зарубіжного телевізійного досвіду. В цілому ця робота дуже корисна для всіх, хто цікавиться історією телебачення і сучасним станом телевізійної галузі".


Ксенія Ачкасова,
директор з телевізійним дослідженнями TNS Russia "Ця книга - щось унікальне на ринку, величезний труд, в якому пов'язані світова історія телебачення і розвиток російського ринку. Для читача особливо корисні глави, в яких аналізується телевізійний бізнес Росії і його механізми. З вивчення такої книги повинна починатися кар'єра будь-якого, хто вирішить пов'язати своє професійне життя з телебаченням. Стиль автора - чітке і доволі легкий для сприйняття виклад, думаю, книга буде цікава не тільки професіоналам, її цілком можна прочитати на дозвіллі, якщо є бажання зрозуміти, як працює найголовніше ЗМІ нашого світу".


Вікторія Ярмощук,
генеральний директор Media Resources Management, Україна

Анотація

Телевізійний бізнес

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴