Книга для дівчат. Посібник зі статевого дозрівання від Еллен та Ніни 152857

Паперова книга
152857
Книга для дівчат. Посібник зі статевого дозрівання від Еллен та Ніни - фото 1
Книга для дівчат. Посібник зі статевого дозрівання від Еллен та Ніни - фото 2
Книга для дівчат. Посібник зі статевого дозрівання від Еллен та Ніни - фото 3
428450 ₴
1 людина

Все про “Книга для дівчат. Посібник зі статевого дозрівання від Еллен та Ніни”

Від видавця

У житті кожної дівчинки настає час, коли вона починає стрімко змінюватися. Змінюються її тіло, емоції, розум, навіть спосіб мислення. Як і чому це відбувається, розповідають авторки «Книги для дівчат». Вони добре пам’ятають, які труднощі довелося долати їм особисто в період статевого дозрівання, а тому зібрали в цій книзі відповіді на найважливіші питання, які виникають у дівчат, а також найдієвіші поради, скориставшись якими, дівчата зможуть легко подолати шлях змін. Дотепні й доволі детальні ілюстрації допоможуть ліпше зрозуміти, про що саме йдеться в тексті, а цікава інформація не лише стане в пригоді, а й розширить кругозір.

Ніна Брокманн і Еллен Сантеккен Дал написали книгу про те, про що нам зазвичай трохи соромно говорити. Вони самі колись були такими ж невпевненими в собі й дещо наляканими дівчатками, тому точно знають, які питання найбільше хвилюють підлітків і як просто й водночас точно пояснити все, що з ними відбувається. Авторки не займають позицію менторів менторами, а спілкуються з юними читачками з позиції рівних: легко, невимушено, використовують жарти й молодіжний жаргон, наводять реальні історичні приклади й навіть анекдоти.

Попри досить складні теми, читачів книги нічого не бентежить. Бо вони розуміють: усе, що з нами відбувається, — природно й нормально. Це стосується як фізіологічних особливостей дорослішання, так і не менш важливих і складних процесів емоційних змін, соціального тиску, стосунків, особливо сексуальних, розвінчання усталених, однак геть неактуальних на сьогодні міфів.

Ця книга принесе читачам також візуальну насолоду завдяки фантастичним і яскравим ілюстраціям Маниль Вінснес.

Ви дізнаєтеся все про:

менструацію й засоби гігієни;

розмір і форму грудей та бюстгальтери;

прищі, пітливість і виділення;

сексуальне збудження, мастурбацію та статевий потяг; поцілунки й ласки, їх доречність у тій чи іншій ситуації;

контрацепцію й можливі недуги;

гомо-, цис- і транссексуальність;

онлайн-знайомства, порно й фото в стилі «ню»;

соціальні штампи та ідеали соцмереж і не обов’язковість їм відповідати.

Для кого книга «Книга для дівчат» стане в пригоді:

дівчатам віком від 9 до 16 років;

батькам дітей, котрі наближаються до пубертатного віку;

педагогам і психологам, які зможуть взяти на озброєння теми для розмов із підлітками, а також методику проведення таких бесід.

Про авторів

Ніна Брокманн, Елен Сантеккен Дал — лікарі-гінекологи, які популярно розповідають про особливості функціонування жіночого організму, зокрема статевої системи. Почавши з популярності у Норвегії в статусі блоґерів, вони стали відомими в багатьох країнах світу завдяки книзі «Приховане диво. Вся правда про анатомію жінки». «Книга для дівчат» — іще один їхній популярний і дуже потрібний читачам проект.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника