Все хреново. Книга про надії 111795

Паперова книга
111795
Все хреново. Книга про надії - фото 1
150

Все про “Все хреново. Книга про надії”

Від видавця

Про що книга

Ніколи ще в людській історії ми не жили так добре: перемогли купу хвороб, отримали доступ до світових знань і оточили себе комфортом технологій. Однак чим краще стає життя, тим більше ми тривожимося і переживаємо. Живемо з відчуттям, що все хреново. Планета нагрівається, економічна нерівність зашкалює, політики крадуть і брешуть. Нашою непевністю в майбутньому, розпачем і надією, що все буде нормально, вміло користуються всі, кому не лінь — від маркетологів, впаривающих нам чергову непотрібну хрень, до релігійних і політичних діячів. Що ж робити? Годі сподіватися на краще, говорить Марк Менсон, автор світового бестселера «Тонке мистецтво пофігізму». У своїй новій книзі він розповідає про кризу надії, про марність віри в справедливий світ і про те, що якість нашого життя визначається якістю нашої особистості, а не тим, якими благами або негараздами обсипає нас світ. Спираючись на мудрість Ніцше і Канта, Платона і Тома Вейтса, автор допоможе вам виробити тверезий погляд на все, що вас оточує. Адже куди не глянь — скрізь дійсно погано. Так було і буде завжди. Настав час перестати бігати від цієї істини і навчитися приймати життя, як є.

Цитати

Життя — лайно. І надія водночас причина і наслідок цього факту.

Ми вважаємо, що потурати своїм емоційним поривам значить низько впасти в моральному плані. Ми сприймаємо недолік самоконтролю як вада в характері людини. І навпаки, звеличили тих, кому вдається придушити в собі всі емоції. У нас колективно стоїть на спортсменів, бізнесменів і вождів, які змогли перетворити себе в безсердечних, високоефективних роботів. Якщо гендир спить під робочим столом і не бачить своїх дітей за шість тижнів поспіль — ось це так, цілеспрямованість! Бачили? Стати успішним може кожен!

загалом, виходить, що наша емоційна реакція на проблему не залежить від величини проблеми. Наша свідомість просто роздмухує (або зменшує) всі наші нещастя в залежності від того, який рівень стресу для нас звичним. Матеріальний прогрес і безпека не роблять нас спокійніше і не вселяють нам більше надій на майбутнє. Навпаки, є відчуття, що, позбувшись здорової частки труднощів і випробувань, люди більше в собі заплуталися. Вони стають все більш егоїстичними і інфантильними. Не розвиваються і залишаються вічними підлітками. Все далі відходять від чеснот. Приймають кротовіни за гори. І кричать один на одного так, наче весь світ — суцільно виїдене яйце.

Навіщо читати

  • Ви зіткнетеся з Неприємною правдою, Класичним переконанням і Клоунської машиною, в якій мчать на пару ваш Думає і Відчуває мозок.
  • Ви дізнаєтеся, чому ми погані алгоритми, яке правило найголовніше в житті, у чому сила трьох ньютонівських законів емоцій, і багато інших корисних речей, які перевернуть ваше уявлення про щастя, віри, волі і надії.
  • Автор щирий, чесний, за міцним слівцем до кишені не лізе і почуттів ваших щадити не буде. Зате ви отримаєте витверезну порцію правди життя.

Для кого

Для зневірених, тревожащихся, переживають, шукають сенс і не втрачають надію.

Про автора

Марк Менсон — блогер, підприємець і письменник. Автор світового бестселера «Тонке мистецтво пофігізму» (тільки в США продано більше шести мільйонів екземплярів). Веде блог www.markmanson.net, який читають близько двох мільйонів чоловік в місяць. Живе в Нью-Йорку.

Анотація

Все хреново. Книга про надії

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2016
  • Сторінок
    256
  • Формат
    145х215 мм
  • Обкладинка
    М'яка
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    Everything Is F*cked: A Book About Hope

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника