Виживання для емпата: життєві стратегії для чутливих людей 185521

Паперова книга
185521
Виживання для емпата: життєві стратегії для чутливих людей - фото 1
Виживання для емпата: життєві стратегії для чутливих людей - фото 2
Виживання для емпата: життєві стратегії для чутливих людей - фото 3
Виживання для емпата: життєві стратегії для чутливих людей - фото 4
220
2 людини

Все про “Виживання для емпата: життєві стратегії для чутливих людей”

Від видавця

Емпати — люди з тонкою шкірою. Їхні співчуття найщиріші, проте самим емпатам тендітна душевна організація завдає дискомфорту. Вигоряння, депресії, гіперчутливість та різка зміна настрою — і це лише дрібка «бонусів», що їх отримують емпати разом зі здатністю співпереживати іншим людям. Знайомо? Бінго, отже ви — емпат. І вам потрібна допомога. 

Лікарка та емпатка, д-р Орлофф навчить вас запобігати сенсорному перенавантаженню та енергетичному виснаженню за допомогою встановлення здорових кордонів під час спілкування з виснажливими людьми багатьох типів, у тому числі — з нарцисами та енергетичними вампірами. Ця книжка — інструкція на все життя, що допоможе чутливим людям не розпорошувати власну душу на мільярди шматочків у спробах втішити та зрозуміти весь світ. 

Д-р Джудіт Орлофф — психіатриня з приватною практикою у Лос-Анджелесі та на одному з психіатричних клінічних факультетів Каліфорнійського університету Лос-Анджелесу. Вона спеціалізується на лікуванні високочутливих людей та емпатів. Д-р Орлофф, яка і сама є емпатом, поєднує перли мудрості офіційної медицини з новітніми знаннями про інтуїцію, духовність та лікування енергією. Її статті були представлені у Wall Street Journal, Cosmo, Washington Times, Teen Vogue, Scientific American, New York Post та у USA Today і The Oprah Magazine.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари