Правила мозку. Що варто знати про мозок вам і вашим дітям 76970

Паперова книга
76970
Правила мозку. Що варто знати про мозок вам і вашим дітям - фото 1
523
10 людей
Купити

Все про “Правила мозку. Що варто знати про мозок вам і вашим дітям”

Від видавця

Про книги

чи Знаєте ви, що 26 хвилин сну можуть підвищити вашу продуктивність на 34%? Що мозок уві сні не припиняє свою діяльність і буває навіть активніше, ніж у періоди неспання? Що чоловіки і жінки сприймають реальність і приймають рішення зовсім по-різному?

Ми дуже мало знаємо про те, як працює наш мозок, і не враховуємо особливості його роботи в нашому повсякденному житті і професійній діяльності. Між тим таке знання може допомогти нам працювати продуктивніше, більше запам'ятовувати, краще вчитися і проводити ефективні переговори та презентації.

Професор Джон Медіна сформулював 12 принципів роботи мозку, кожна з яких ми можемо використовувати в повсякденному житті. Наприклад, кожні 10 хвилин мозку потрібен невеликий перерву, щоб далі сприймати інформацію: і сам автор вміло використовує це правило, ілюструючи свою книгу історіями та прикладами.

Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся:

  • як сон і стрес впливають на наш мозок;
  • як ми навчаємося;
  • що мультизадачність — це міф;
  • як фізичні та інтелектуальні вправи знижують ризик хвороб;
  • чому нова інформація швидко забувається і як цього уникнути.

Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче жити і працювати ефективніше.

Про автора

Джон Медіна — молекулярний біолог-еволюціоніст, що займається вивченням генів, що беруть участь в розвитку мозку. Тричі визнавався кращим викладачем у різних університетах США. Директор Центру вивчення мозку при Тихоокеанському університеті Сіетла, керівник відділення біоінженерії медичної школи при університеті Вашингтона. Автор семи книг.

Більшу частину своєї кар'єри він працював особистим консультантом в області наукових досліджень, а розпочав свою діяльність з вивчення психічного здоров'я працівників фармацевтичної галузі.

Медіна завжди захоплювався тим, як мозок сприймає і обробляє інформацію. Як чоловіка і батька двох синів його цікавило, як наука про мозок може вплинути на методику навчання дітей. Крім проведення досліджень, консультацій та викладацької діяльності Медіна присвячує свій час спілкуванню з громадськими діячами, бізнесменами та медичними працівниками, керівниками шкіл і некомерційних організацій.

Медіна працював консультантом при Комітеті з питань освіти та праці США і постійним представником з питань відносин між наукою неврологією та системою освіти. У 2004 році Медіна став афілійованим науковим співробітником Національної академії інженерії.

У своїй книзі «Правила мозку» Джон в доступній формі розповідає про основні принципи роботи мозку, які варто знати не тільки батькам, але і управлінцям.

Анотація

Правила мозку. Що варто знати про мозок вам і вашим дітям

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Ты сможешь. Обычные подростки и их невероятные истории
140872
Аманда ЛиЭми Блэквелл
520 ₴
Тело, заявляющее о себе
239424
Николь Шнакенберг
494 ₴520 ₴
Король, воїн, маг, коханець. Перевідкриття архетипів зрілої маскулінності
271776
Роберт МурДуглас Джиллетт
520 ₴
Преодоление. Алмаз Е.
134591
5/1
Евгений Алмаз
422 ₴528 ₴
Індивідуальна психологія
52348
Альфред Адлер
540 ₴
Книга про довголіття
77260
Кэмерон ДиазСандра Барк
540 ₴
Сейчас. Блокнот для выхода из тупика
94699
Елена Резанова
432 ₴540 ₴