Пам'ять. Пронизливі одкровення про те, як ми запам'ятовуємо і чому забуваємо 67331

Паперова книга
67331
Память. Пронизливі одкровення про те, як ми запамятовуємо і чому забуваємо - фото 1
200

Все про “Пам'ять. Пронизливі одкровення про те, як ми запам'ятовуємо і чому забуваємо”

Від видавця

Ця книга пропонує по-новому поглянути на одного з найвірніших друзів і одночасно найдавнішого з заклятих ворогів людини:

пам'ять. Ви дізнаєтеся не тільки про те, як працює пам'ять, але і про те, чому вона недосконала і чому на неї не можна повністю покладатися. 

Елізабет Лофтус, професор психології, одна з найвпливовіших сучасних дослідників, яка внесла величезний внесок у розуміння реконструктивної природи людської пам'яті, ділиться своїми спостереженнями над тим, як працює пам'ять, зібраними за 40 років її теоретичної, експериментальної та практичної діяльності. 

«Мінливість людської пам'яті — це одночасно загадкові і прикре явище. Воно передбачає, що наше минуле, можливо, було зовсім не таким, яким ми його пам'ятаємо. Воно підриває саму основу правди і впевненості в тому, що нам відомо. Нам зручніше думати, що десь у нашому мозку лежать по-справжньому вірні спогади, як би глибоко вони були заховані, і що вони повністю відповідають відбувалися з нами подій. На жаль, правда полягає в тому, що ми влаштовані інакше...»

Елізабет Лофтус

Анотація

Пам'ять. Пронизливі одкровення про те, як ми запам'ятовуємо і чому забуваємо

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника