Мудаки під контролем. Як впоратися з важкими людьми на роботі 64884

Паперова книга
64884
Мудаки під контролем. Як впоратися з важкими людьми на роботі - фото 1
380
4 людини

Все про “Мудаки під контролем. Як впоратися з важкими людьми на роботі”

Від видавця

Про книги

У кожного на роботі є складні люди, що підривають робочу атмосферу, провідні себе неприємним чином, що заважають колегам. Складно зрозуміти, чому вони так себе ведуть. Але що відомо напевно — такі люди бувають дуже різними: від нарцисів, спраглих загальної уваги, до роботів, сліпо наступних інструкцій абсолютно у всіх випадках.

Книга чітко поділена на частини у відповідності з десятьма типами особистостей, яких часто називають «складними». Автори вивели ці типи виходячи зі свого досвіду, описали кожен і запропонували дієвих заходів для покращення ситуації на роботі.

Оскільки порушення поведінки можуть виникнути де завгодно, ця книга буде корисна кожному, хто працює з людьми. Розглядаючи основні типи особистості, їх особливості та вплив на робочі процеси, автори розповідають, як можуть ускладнюватися відносини в колективі. А також про те, які індивідуальні особливості стоять за порушеннями поведінки і як з ними впоратися. Іноді досить просто подивитися на самих себе і на те, як ми впливаємо на атмосферу в колективі, а іноді потрібна допомога зі сторони.

Про авторів

Джоді Фостер — професор психіатрії в Пенсильванському університеті, доктор медичних наук, MBA.

Анотація

Мудаки під контролем. Як впоратися з важкими людьми на роботі

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари