Мозок з перешкодами. 7 прихованих бар'єрів, які заважають вам досягати цілей 42915

Паперова книга
42915
Мозок з перешкодами. 7 прихованих барєрів, які заважають вам досягати цілей - фото 1
375
2 людини

Все про “Мозок з перешкодами. 7 прихованих бар'єрів, які заважають вам досягати цілей”

Від видавця

Про книги

7 перешкод на шляху до вашим цілям і 7 перевірених стратегій для боротьби з кожним із них.

Ця книга — про вас і ваших цілях. Точніше — про сім головних причин, через які ви своїх цілей поки що не досягли. Вона про перепони у вас в голові. Про в'їдаються способи думати, відчувати і діяти, з-за яких ви не можете зрушити з місця або збиваєтеся з шляху і ходите колами. Ви з ними добре знайомі і відчуваєте їх кожен день, але, може бути, не знаєте, що саме їх викликає. Лише знаючи причини їх появи, ви можете від них позбутися. Ця книга — подорож до таємниць успіху, прихованим в надрах людського мозку.

З неї ви дізнаєтесь про те, у чому полягають сім заторів мозку, як вони заважають досягти успіху, як впливають на людину, в чому їх причини і як від них позбавитися. Ви дізнаєтесь, що викликає сумніви в собі, які не дають діяти, і прокрастинацию, яка змушує нескінченно відкладати все на потім. Ви дізнаєтеся, чому через нетерпіння ви кидаєтеся в бій раніше часу і як багатозадачність, незважаючи на всі похвали, може розбити увагу на тисячу осколків. Ви дізнаєтеся, чому негнучкість не дає вам помічати можливості, а перфекціонізм — наблизитися до досконалості. Ви дізнаєтесь, що негативний настрій — найкращий спосіб зруйнувати свої мрії, а саме головне — що треба зробити, щоб прибрати всі ці затори і розчистити перед собою шлях до успіху.

Для кожного «ментального» блоку автор пропонує способи, що дозволяють розпізнати у себе, і 7 дієвих стратегій для боротьби з ним.

Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче досягати своїх цілей і справлятися з перешкодами на шляху.

Про автора

Тео Цаусидис — нейропсихолог, клінічний дослідник, автор статей у престижних наукових журналах, автор розділів у підручниках з нейробіології. Провів безліч майстер-класів і презентацій на національному і міжнародному рівні. Підприємець.

Анотація

Мозок з перешкодами. 7 прихованих бар'єрів, які заважають вам досягати цілей

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника