Досить мріяти, починай діяти 92654

Паперова книга
92654
Досить мріяти, починай діяти - фото 1
555

Все про “Досить мріяти, починай діяти”

Анотація

ПРО КНИЖКИ

Книга «Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети»

Що робить людей видатними? Чому одні часто зазнають невдач у житті, а інші досягають високих результатів? Не поспішайте пояснювати все природними здібностями. На численних прикладах і дослідженнях Анжела Дакворт переконує, що талант — не запорука успіху. Реальні досягнення можливі лише завдяки наполегливості та відданості власній справі. Хай би якими геніальними ви були, завдяки завзяттю ви матимете перевагу в будь-якій сфері.

Книга «Налаштуйся на зміни. Нова психологія успіху»

Протягом багатьох років Керол Двек досліджувала силу людських переконань і їхній вплив на наше життя. Намагаючись з’ясувати, чи є талант запорукою успіху, завдяки чому ми досягаємо бажаного і який рецепт розв’язання будь-яких проблем, вона зробила революційне відкриття. Успішність у навчанні й роботі, бізнесі та спорті, мистецький хист і взагалі кожна сфера людського життя можуть змінюватися залежно від того, що саме ми думаємо про власні можливості й таланти. Наші вміння не є сталими, і лише старанність та наполеглива праця здатні призвести до реальних досягнень.

Книга «Живи на всі сто. Як зробити свій день продуктивним»

Чи часто ваші дні складаються вдало? Ви встигаєте все, що запланували, колеги й шеф вами задоволені, удома панує гармонія, а головне — ви енергійні навіть наприкінці дня? Якщо такі дні для вас рідкість, то варто звернути увагу на поведінкову психологію. Керолін Вебб послідовно доводить, що поведінкова психологія може стати в пригоді, коли потрібно розібратися в собі та в людях й оптимізувати зусилля для досягнення щоденних цілей. Авторка дає максимально корисні поради: як покроково планувати день і втілювати задумане; як ухвалювати тактичні і стратегічні рішення; коли і як треба відпочивати та звідки черпати енергію.

ПРО АВТОРІВ

Керолін Вебб — економістка, консультантка з менеджменту. Науковий ступінь з економіки здобула в Кембриджському й Оксфордському університетах. Після 12 років роботи в McKinsey партнеркою з питань кадрових та організаційних змін Керолін стала старшою радницею компанії і заснувала власну консалтингову компанію. Веде постійну колонку в Harvard Business Review.

Керол Двек — докторка психології, провідна дослідниця в галузі психології особистості, а також соціальної та вікової психології. Займала посаду професорки психології в Колумбійському університеті, а згодом — професорки психології за підтримки Фонду Льюїса і Вірджинії Ітонів у Стенфордському університеті. Керол Двек — членкиня Американської академії мистецтв і наук. Двек друкувалася в таких виданнях, як New Yorker, Time, New York Times, Washington Post і Boston Globe. Її запрошували на американські телепередачі Today і 20/20. Мешкає з чоловіком у місті Пало-Альто, штат Каліфорнія (США).

Анжела Дакворт — професорка психології в Пенсильванському університеті, лауреатка стипендії Фонду Макартурів 2013 року. Досліджує завзяття та інші складові успіху, консультує керівників компаній зі списку Fortune 500. Співзасновниця неприбуткової організації «Лабораторія характеру», яка займається дослідженням і розвитком характеру в дітей.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари