Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами 142584

Паперова книга
142584
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 1
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 2
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 3
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 4
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 5
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 6
Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами - фото 7
320

Все про “Чому матуся хоче напитися. Щоденник виснаженої мами”

Від видавця

Яка жінка не бажає стати найліпшою матусею для своєї дитини? Проте життя вносить корективи, і ця місія інколи видається майже нездійсненною. Коли чудові плани летять під три чорти, потрібна особлива підтримка. вам теж?

Тоді ласкаво просимо до «Клубу виснажених мам» Джилл Сімс!

ПРО КНИГУ

Чому матуся хоче напитися? Тому що кожного дня на неї чекає нове випробування: двоє чудових дітлахів часом перетворюються на чортяк, затишний будинок — на вирву від бомби, коханий чоловік за будь-якої нагоди тікає з хати… додайте до цього пришелепкуватих родичів і кодло ідеальних мамць зі школи — як тут не з’їхати з глузду? Незламна матуся з неперевершеним почуттям гумору іноді укріплює бойовий дух міцним слівцем і не менш міцними напоями. не закликаємо брати її за приклад, але читати обов’язково, адже сміятися корисно для здоров’я!

Книжки Джилл Сімс, що увійшли в серію «Щоденник виснаженої мами»: «Чому матуся хоче напитися», «Чому матуся часто матіркує» та «Чому матусю все дістало» —  бестселери Sunday Times, а видання, що зараз перед вами, до того ж здобуло премію British Book Awards у номінації «Книжковий дебют року» (2017).

Книжка видана за часткової інституційної підтримки у формі гранта від Державної установи «Український інститут книги».

ПРО СЕРІЮ

Серія «Щоденник виснаженої мами» — це три книжки про невгамовну матусю, яка знаходить собі пригоди там, де їх не мало би бути. А якщо мама не може впоратися сама, на допомогу приходять вигадливі діти або ж саркастично налаштований чоловік. Тільки завдяки невиліковному оптимізму, матусі вдається зберегти внутрішню рівновагу... Чи не вдається? Уся правда про сімейне життя у трилогії «Чому матуся хоче напитися», «Чому матуся часто матіркує» і «Чому матусю все дістало».

ПРО АВТОРА

Джилл Сімс — письменниця й ілюстраторка. Живе в Шотландії зі своїм чоловіком, двома дітьми і двома непокірними бордер-тер'єрами, які господарюють у будинку.

Джилл — авторка надзвичайно успішного блогу для батьків Peter and Jane на Facebook.

Дотепні нотатки про будні типової мами забезпечили її майже 400 тисячами підписників. Це спонукало Джилл написати книжку «Чому матуся хоче напитися» та її продовження: «Чому матуся часто матіркує» і «Чому матусю все дістало». Романи стали бестселерами The Sunday Times, а перша частина здобула премію The British Book Awards 2017 у номінації «Книжковий дебют року».

Любить зависати в соціальних мережах, пити вино і постійно намагається повернути втрачену молодість.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника