Чому чоловіки такі нетямущі, а жінкам завжди замало взуття 195415

Паперова книга
195415
Чому чоловіки такі нетямущі, а жінкам завжди замало взуття - фото 1
Чому чоловіки такі нетямущі, а жінкам завжди замало взуття - фото 2
Чому чоловіки такі нетямущі, а жінкам завжди замало взуття - фото 3
233265 ₴
225 грн
3'000 грн
212 грн
10'000 грн
Купити

Все про “Чому чоловіки такі нетямущі, а жінкам завжди замало взуття”

Від видавця

Світовий бестселер! Книги Алана Піза продаються по всьому світу мільйонними тиражами!
ПОВНИЙ ПОСІБНИК ІЗ РОЗУМІННЯ ПРОТИЛЕЖНОЇ СТАТІ!
Чи знаєте ви про сім речей які із задоволенням роблять чоловіки та які доводять до сказу представниць прекрасної статі? А про справжню причину, з якої жінки плачуть частіше за чоловіків?
Що чоловіки найчастіше шукають у жінках - як на першій зустрічі, так і в довгостроковій перспективі? Для Барбари та Аллана Пізів це лише відпрані точни, з яких вони починають обговорення реальних - часом неочікувано кумендних - відмінностей між чоловіками та жінками.
Загалом у цій книзі розглядаються питання, що століттями збивали чоловіків і жінок з пантелику. Спираючись на результати новітніх досліджень мозку та соціальних змін, дані з еволюційної біології та психології, подружжя Пізів навчить вас, як зробити свої стосунки максимально плідними або принаймні почати розуміти, з якої планети походить ваш партнер.
Так, жінкам автори допоможуть усвідомити, чому чоловіки уникають зобов'язань, що змушує їх брехати, як розтлумачити слова чоловіка, або збагнути, що насправді він має на увазі. А чоловікам вони пояснять, чому жінки прискіпуються, як вони вдаються до емоційного шантажу і, зрештою, як зрозуміти (й застосувати собі на користь!) надзвичайно секретку систему нарахування балів, що її використовують усі жінки. У притаманному їм гумористичному стилі Барбака та Аллан шукають відповіді на запитання, через які між чоловіками та жінками постійно точаться баталії - від права та перемикання телевізійних каналів і правил застосування туалетної сидушки до шопінгу та манери спілкування, пояснюють, чим можна відразу привабити і чим відштовхнути представників протилежної статі.

Аллан і Барбара Пізи - найуспішніші автори у книжковому бізнесі, що висвітлюють гендерні стосунки. Написані ними п'ятнадцять книг посіли перші місця у різноманітних рейтингам, а дев'ять із них взагалі стали бестселерами. Видання цих авторів, перекладені п'ятдесят однією мовою, продаються у більш ніж сотні країн - уже реалізовано понад 25 мільйонів примірників. Постійно подорожуючи світом, Аллан і Барбара проводять різноманітні семінари, регулярно дають розлогі інтерв'ю представникам світових ЗМІ.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Інкогніто. Таємне життя мозку
189867
Дэвид Иглмен
247 ₴260 ₴
Я вижу, о чем вы думаете
86866
Марвин КарлинсДжо Наварро
270 ₴
Успіх на вашу голову і як його уникнути
117095
Мирзакарим НорбековГеннадий Волков
270 ₴
Идея в тебе. Как её найти, ухватить и изменить свою жизнь
127179
Мартин ЭйморАлекс Пелью
270 ₴
Чому ми такі ненажери. Як приборкати апетит
173860
Ендрю Дженкінсон
257 ₴270 ₴
Стресс. 10 способов, которые помогут обрести покой
174631
Клэр Майклс Уилер
216 ₴270 ₴