Безстрашність. Мудрість, яка дозволить вам пережити бурю 78182

Паперова книга
78182
Безстрашність. Мудрість, яка дозволить вам пережити бурю - фото 1
600
3 людини

Все про “Безстрашність. Мудрість, яка дозволить вам пережити бурю”

Від видавця

Про книги

Один з найвизначніших духовних лідерів сучасності досліджує тему страху і ділиться своїми порадами про те, як з ним впоратися і позбутися тривог.

Життя кожного з нас складається з прекрасних і складних моментів. Але навіть коли ми відчуваємо велику радість, за цим почуттям криється страх. Ми боїмося, що цей момент закінчиться, не боїмося отримати бажане, втратити найдорожче або потрапити в небезпечну ситуацію. Найчастіше найбільший страх пов'язаний з тим, що одного разу наше тіло не зможе виконувати свої функції. Тому, навіть коли ми оточені усіма умовами для щастя, наша радість не відчувається нами в повній мірі.

Ми вважаємо, що, бажаючи стати щасливішими, нам потрібно відкинути страх або ігнорувати його. Нам неприємно думати про лякають нас речах, тому ми заперечуємо свій страх: «Ні, я не хочу думати про це». Ми намагаємося ігнорувати його, але він нікуди не зникає.

Єдиний спосіб звільнитися від страху і відчути себе по-справжньому щасливим — визнати його і вивчити причини його появи. Замість того, щоб намагатися втекти від страху, ми можемо запросити його в свою свідомість і поглянути на нього ясним і глибоким поглядом.

Ми боїмося тих речей всередині себе, які ми не здатні контролювати. Ми турбуємося про можливі хвороби, старіння і втрати найдорожчого. Ми намагаємося міцніше вхопитися за те, що нас турбує, — посади, власність, близьких людей. Але така хватка не позбавить нас від страху. В кінцевому підсумку колись нам доведеться відпустити. Ми не зможемо взяти ці речі і людей з собою.

Практика життя в теперішньому моменті — усвідомленість, якої вчить Тит Нат Хан, додасть вам сміливості в боротьбі зі своїми страхами. Ви зможете битися з ними, щоб ніколи не йти у них на поводу. Жити усвідомлено — значить поглянути вглиб істинної природи взаимобытия, доторкнутися до неї і усвідомити, що не все втрачено.

Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче звільнитися від тривог і страхів.

Про автора

Тит Нат Хан — дзен-буддійський монах з В'єтнаму, настоятель буддійського медитативного центру, автор понад 100 книг з буддизму, медитації та усвідомленості. Народився в 1926 році. Займався благодійністю і соціальною діяльністю в Хошиміні, викладав у провідних американських університетах, висувався на здобуття Нобелівської премії миру. У 2014 році потрапив до списку 100 найвпливовіших духовних лідерів під номером 4 (після Далай-лами, Екхарта Толле і папи римського Франциска). Також потрапляв у ТОП-3 цього рейтингу в попередні роки.

В даний час Тит Нат Хан живе у Франції в комуні Plum Village, настоятелем якої він є.

Анотація

Безстрашність. Мудрість, яка дозволить вам пережити бурю

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника