Urban Express. 15 правил нового світу, в якому головна роль у міст і жінок 117513

Паперова книга
117513
Urban Express. 15 правил нового світу, в якому головна роль у міст і жінок - фото 1
420
Купити

Все про “Urban Express. 15 правил нового світу, в якому головна роль у міст і жінок”

Від видавця

Про що книга

Ця книга — маніфест урбанізації, яка підпорядкувала собі і фанкі-бізнес, і караоке-капіталізм. Вже зовсім скоро дві третини населення Землі буде жити в містах, а замість 219 країн формувати світову економіку і політику 600 мегаполісів. Відомий економіст К'єлл Нордстрем і один з видатних лекторів Швеції екс-політик Пер Шлингман заявляють: національних держав скоро не буде. Вони розповідають про наслідки «интернетофикации», цінності диких знань (тих, які неможливо оцифрувати) і камінг-аут жінок, які все активніше відстоюють своє місце під сонцем: сьогодні — освіта, завтра — гроші і влада. У своїй книзі про експресі урбанізації, на якому вже мчать всі країни, автори прокладають маршрут для тих, хто хоче орієнтуватися в непередбачуваному майбутньому.

Навіщо читати

В основі цієї книги — як і будь — лежить дике знання її авторів. По-іншому і бути не може. Це книга про економіці, суспільстві і політиці. У ній є практика та теорія. Одна половина — це досвід, а інша — освіта та професійна підготовка. Все це плюс ще трошки надруковано на цих сторінках. Але те, що ми — як і багато інші автори — хочемо донести до вас в першу чергу, не виразити закарлючками на папері. Ми хочемо пролити світло на нашу епоху. Ми намагаємося вловити й описати те, що бачимо. Створити колаж. Простіше кажучи, ми намагаємося приборкати дику знання і представити його вам, читачам.

У книзі ми запропонуємо деякі інструменти, установки і підказки, які допоможуть вам освоїтися в тій новій середовищі, яку ми вважаємо нашою сучасністю. Ми покажемо, які правила гри задають нам цифрові технології, глобалізація і нове розуміння успіху — успіху у великому місті.

Для кого

Для економістів, політологів, урбаністів, соціологів, бізнесменів і тих, хто хоче зрозуміти поточну картину світу і дізнатися, що нас очікує в майбутньому.

Про авторів

К'ЄЛЛ НОРДСТРЕМ — шведський економіст, професор Стокгольмської школи економіки, бізнес-спікер, міжнародний консультант з корпоративних стратегій, співавтор таких бестселерів, як «Бізнес у стилі фанк» та «Караоке-капіталізм». Сфера його інтересів — стратегічний менеджмент, міжнародні компанії та глобалізація. Входить в топ-5 європейського рейтингу професіоналів в області менеджменту. 

ПЕР ШЛИНГМАН — шведський економіст, професор Стокгольмської школи економіки, бізнес-спікер, міжнародний консультант з корпоративних стратегій, співавтор таких бестселерів, як «Бізнес у стилі фанк» та «Караоке-капіталізм». Сфера його інтересів — стратегічний менеджмент, міжнародні компанії та глобалізація. Входить в топ-5 європейського рейтингу професіоналів в області менеджменту. 

— авторитетний експерт і один з провідних лекторів Швеції в області комунікації, стратегічного менеджменту та управління змінами. У період з 2006 по 2010 р. обіймав посаду секретаря шведської партії Помірної коаліції.

Анотація

Urban Express. 15 правил нового світу, в якому головна роль у міст і жінок

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Чому я був проти
243710
Віктор Шишкін
343 ₴390 ₴
IX Бандерівські читання. Світ ідей Степана Бандери
 та виклики XXI століття
245865
Коллектив авторов
355 ₴390 ₴
Як діє фашизм. Політика "ми" і "вони"
269218
Джейсон Стенлі
352 ₴400 ₴
Ефективний уряд для нового століття. Реформування державного управління в сучасному світі
58150
Мишель ХуриРаби Абучакра
420 ₴
X Бандерівські
 читання. Філософія української перемоги. Візія великої України
245862
Коллектив авторов
382 ₴420 ₴
Прихована рука Китаю.  Як КНР непомітно захоплює світ
255397
Клайв ГамільтонМарайке Ольберґ
420 ₴
Битва за Рунет. Как власть манипулирует информацией и следит за каждым из нас
189543
Андрей СолдатовИрина Бороган
430 ₴
War for reality: How to win in the world of fakes, truths and communitie
267001
Дмитро Кулеба
378 ₴430 ₴
Безумие Божье. Путешествие по миру гонений
193942
Ник РипкенГрегг Льюис
450 ₴
Огонь и ярость
204937
Майкл Волф
450 ₴
Підстави нашої політики та інші праці
245880
Дмитро Донцов
410 ₴450 ₴