Ташенька і кактус. Слава Шульц 115602

Паперова книга
115602
Ташенька і кактус. Слава Шульц - фото 1
Ташенька і кактус. Слава Шульц - фото 2
Ташенька і кактус. Слава Шульц - фото 3
Ташенька і кактус. Слава Шульц - фото 4
320

Все про “Ташенька і кактус. Слава Шульц”

Від видавця

 «Ташенька i кактус» — унікальна авторська книга-гра. Це невелика розповідь про маленьку дівчинку-мрійницю. Прокидаючись одного ранку, вона помічає на підвіконні нібито свого «нічного одного» — Їжачки, який навідується до неї тільки уві сні. Звичайний кактус стає для Ташеньки найкращим другом, з яким вона ні на хвилину не розлучається, піклуючись про нього більше, ніж про себе.

Книга складається з розворотів, що є окремими ілюстраціями, частина яких вже розмальована. Це може зорієнтувати дитину для подальшого розфарбовування. Ілюстрації відповідають тексту i доповнюють його, що дозволяє більш цілісно сприймати книгу. Текстові частини розташовані дещо окремо у чудових доповненнях (конверт з незвичайним листом, блокнотик-книжечка) i представляють собою самостійні складові книги, які також є частиною ілюстрацій.

Техніка виконання ілюстрацій кольорові олівці.

Унікальність видання: гігантський формат (315x430 мм), товсті картонні сторінки, неповторні ілюстрації Слави Шульц, що спонукають до творчості й створюють чарівну атмосферу у вашій оселі. 

Книга призначений для дітей 6-9 років.

Анотація

Ташенька і кактус. Слава Шульц

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари