Розробка веб-додатків в Yii 2

Паперова книга
31168
Розробка веб-додатків в Yii 2 - фото 1
610
3 людини

Все про “Розробка веб-додатків в Yii 2”

Від видавця

Дане керівництво, яке описує процес поступової, створене на тестах розробки веб-додатків з використанням мови PHP і другої версії Yii 2, фреймворку додатків для PHP.

Yii 2 можна знайти за адресою http://www.yiiframework.com/. Це фреймворк додатків на мові PHP, який заснований на композитному паттерне Модель–Вид–Контролер. Він підійде для побудови як додатків командного рядка, так і веб-додатків, але склад його можливостей робить його найбільш корисним при розробці саме веб-додатків . У ньому міститься деяка кількість засобів для автоматичної генерації вихідного коду, які включає в себе творець повно - цінних Create-Read-Update-Delete (CRUD) інтерфейсів. Він значною мірою покладається на угоди, виражені в його налаштуваннях за замовчуванням.

Якщо вам потрібен витончений інтерфейс для нижчою бази даних, то, може бути , ви не знайдете нічого краще, ніж Yii. Але все ж, враховуючи великі можливості по налаштуванню, ви можете побудувати застосування будь-якого типу Текст даної книги, які хочуть швидко оцінити, чи задовольняє фреймворк Yii 2 їх потреб і особливості робочого процесу. Це не довідник, а швидше путівник .

Анотація

Розробка веб-додатків в Yii 2

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника