Розробка веб-додатків за допомогою PHP і MySQL 54386

Паперова книга
54386
Розробка веб-додатків за допомогою PHP і MySQL - фото 1
1'250
5 людей

Все про “Розробка веб-додатків за допомогою PHP і MySQL”

Від видавця

 Найбільш авторитетне керівництво з побудови веб-додатків на PHP, взаємодіючих з базами MySQL!


Опануйте сучасним передовим досвідом розробки веб-додатків, взаємодіючих з базами даних, з допомогою PHP 7 та MySQL 5.7! У цьому новому 5-му виданні книги, що визнана найбільш зрозумілим, зручним та практичним керівництвом по розробці з використанням PHP та MySQL, повністю відображені можливості останніх версій PHP і MySQL.


У першій частині міститься прискорений курс по PHP, в якому описано зберігання/витяг даних, масиви, рядки, регулярні вирази, повторне використання коду, об'єкти і обробка помилок/винятків.


У другій частині розкривається проектування, створення, доступ і програмування баз даних MySQL.


Третя частина присвячена безпеки веб-додатків; в ній додана нова інформація по загрозам веб-безпеки, наведено інструкції щодо побудови захищених веб-додатків, а також розглянута реалізація аутентифікації в PHP і MySQL.


Окрема частина з розширеним прийомам PHP охоплює всі теми, починаючи з роботи в мережі і взаємодії з файловою системою і закінчуючи інтернаціоналізацією та локалізацією, генеруванням зображень, а також інфраструктурами і компонентами PHP.


Книга завершується демонстрацією декількох реальних проектів, в числі яких реалізація аутентифікації і персоналізації користувачів, створення служби веб-пошти, інтеграція з соціальною мережею і побудова кошика для покупок.


PHP і MySQL є популярними технологіями з відкритим кодом, які ідеальні для швидкої розробки веб-додатків, взаємодіючих з базами даних.


PHP являє собою потужний мова написання сценаріїв, що дозволяє створювати веб-додатки з розвиненою функціональністю, а MySQL — це високопродуктивна і надійна база даних, яка добре інтегрується з PHP і підходить для динамічних Інтернет-додатків.


У книзі показано, як спільно використовувати ці інструменти для отримання ефективних інтерактивних веб-додатків. У ній розглядаються основи мови PHP, пояснюються налаштування та робота з базою даних MySQL і демонструється застосування PHP для взаємодії з базою даних та веб-сервера.


Основна увага в цій практичній книзі зосереджено на реальних додатках, причому навіть у вступних розділах. Автори розкривають важливі аспекти безпеки і аутентифікації, оскільки вони пов'язані з побудовою реальних веб-сайтів, і показують, як їх реалізувати з допомогою PHP і MySQL. Крім того, ви дізнаєтеся, яким чином об'єднувати технології клієнтської і серверної сторін за рахунок використання при розробці додатків технології JavaScript.


Остання частина книги присвячена роботі над реальними проектами. В ній демонструється процес проектування, планування та побудови декількох проектів:

  • аутентифікація і персоналізація користувачів;
  • клієнт веб-пошти;
  • інтеграція з соціальними мережами;
  • корзина для покупок.

Новий 5-е видання книги було ретельно переглянуто, оновлено і розширено, щоб охопити розробку додатків на PHP версії 5.6 і 7, а також задіяти можливості, що з'явилися в останніх стабільних випусках MySQL.


Про авторів


Люк Веллінги та Лора Томсон працюють з PHP і MySQL більше 15 років, є авторами багатьох книг і статей, а також часто виступають на провідних світових конференціях, присвячених програмного забезпечення з відкритим кодом. Люк — розробник програмного забезпечення, а Лора — керівник відділу розробки в Mozilla Corporation.

Анотація

Розробка веб-додатків за допомогою PHP і MySQL

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Професійне програмування на PHP
992
Луис Аргерих, Ванкиу Чой, Джон Коггсхол, Кен Эгервари, Крис Сколло
600 ₴
Learning PHP Design Patterns
13247
William Sanders
750 ₴
PHP 7. В оригіналі
39669
Дмитрий КотеровИгорь Симдянов
850 ₴
Laravel: Up & Running; A Framework for Building Modern PHP Apps 3rd Edition
273876
Matt Stauffer
1'300 ₴
PHP 8: объекты, шаблоны и методики программирования (мягкий переплет)
177521
Мэтт Зандстра
1'395 ₴1'500 ₴