Програмування на Perl DBI

Паперова книга
33960
480

Все про “Програмування на Perl DBI”

Від видавця

Полистать

 

Однією з найбільш визначних рис мови програмування Perl є його здатність обробляти великі обсяги даних. Тому програмування баз даних виявляється рідною стихією для Perl як при створенні бізнес-додатків, так і при розробці CGI-додатків для Інтернету або інтрамережі.
Новачки знайдуть в книзі опис архітектури DBI і докладні інструкції з написання програм з допомогою DBI. Знавцям DBI буде інтерес матеріал, присвячений тонкощам використання DBI і специфічних особливостей окремих драйверів DBD. Книга охоплює наступні теми:
Загальне уявлення про DBI і його архітектура
Побудова запитів і прив'язка параметрів
Робота з дескрипторами баз даних драйверів і команд SQL
Технологія налагодження
Використання існуючих драйверів баз даних
Видання містить повний довідник по DBI. Книга написана з урахуванням того, що читач має базові навички програмування на Perl і може писати прості сценарії. Авторами "Програмування на Perl DBI" є Алігатор Декарт і Тім Банс. У Алігатора багатий досвід адміністрування баз даних Oracle, він створив кілька модулів Perl і є активним членом DBI-спільноти. Тім - це той чоловік, який створив DBI і здійснює його підтримку. Він також є технічним директором Ingram Group. Їх авторство робить цю книгу авторитетним керівництвом з програмування баз даних на Perl.

 

Анотація

Програмування на Perl DBI

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника