Основи педіатрії за Нельсоном. У 2 томах. Том 1. Переклад 8-го англійського видання 129017

Паперова книга
129017
Основи педіатрії за Нельсоном. У 2 томах. Том 1. Переклад 8-го англійського видання - фото 1
732915 ₴
1 людина
Купити

Все про “Основи педіатрії за Нельсоном. У 2 томах. Том 1. Переклад 8-го англійського видання”

Від видавця

«Основи педіатрії за Нельсоном» (переклад 8-го англомовного видання 2019 року) належить до найкращих видань Нельсона з педіатрії. Матеріал відповідає вимогам Ради з медичної освіти студентів з педіатрії (COMSEP). У підручнику висвітлено особливості нормального росту й розвитку дитини, діагностику, лікування та профілактику поширених дитячих захворювань і розладів. Особливу увагу приділено базовим знанням, а також останнім досягненням у педіатрії. У кожному розділі докладно розкрито окрему тему. Наприкінці розділів стисло подано ключові положення для лікарів-практиків, зокрема особливості клінічної картини та лікування захворювань. Підручник ілюстровано кольоровими малюнками і таблицями для візуалізації складної інформації. Наведено приклади з лікарської практики авторів, які також працюють над програмами субординатури. Отримані знання та навички допоможуть як у практичній діяльності лікаря, так і в підготовці до іспитів майбутніх педіатрів.

Для студентів-медиків, резидентів і субординаторів із педіатрії, медичних сестер, а також для інтернів, магістрів, які готуються до іспитів.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Невідкладні стани в педіатричній практиці: навчальний посібник (ВНЗ ІV р. а.) / Ю. В. Марушко, Р. Р. Шеф, Ф. С. Глумчер та ін.
46858
Фелікс ГлумчерЮ.В. МарушкоГ. Шеф
438 ₴
Педіатрія: практичні навички. Навчально-методичний посібник. 2-е видання
254417
Н. КурдюмоваТ. Поліщук
528 ₴
Основи догляду за дітьми. Техніка лікувальних процедур і маніпуляцій: навчальний посібник / В.С. Березенко, О.В. Тяжка, А.М. Антошкіна та ін. — 3-є видання
269490
В.С. БерезенкоА.В. ТяжкаяА.Н. Антошкина
552 ₴
Основи педіатрії за Нельсоном. У 2 томах. Том 2. Переклад 8-го англійського видання
129018
Карен Дж. МаркдантеРоберт М. Клігман
732 ₴915 ₴