Ядро Oracle. Внутрішнє пристрій для адміністраторів і розробників баз даних 31208

Паперова книга
31208
Ядро Oracle. Внутрішнє пристрій для адміністраторів і розробників баз даних - фото 1
726
3 людини
Купити

Все про “Ядро Oracle. Внутрішнє пристрій для адміністраторів і розробників баз даних”

Від видавця

Мета автора цієї книги – розповісти про досить пристрої Oracle, щоб ви могли самі знаходити і усувати причини виникаючих проблем. Це означає, що в неї включено в опис тільки необхідного обсягу деталей, достатнього для розуміння суті. Це також означає, були опущені згадка різного роду особливостей, механізмів та іншої цікавої інформації, не мають великого значення в контексті обговорення, без пояснення причин. Зовні Oracle виглядає складно. В реальності ж великий функциональныйй потенціал ґрунтується на дуже невеликий базової інфраструктури, яка є плодом архітектурних рішень, прийнятих на самому початку і які витримали випробування часом. Дана інфраструктура управляє транзакціями, що реалізує механізми підтвердження і відкоту змін, захищає цілісність бази даних, що дозволяє виконувати резервне копіювання і відновлення з резервних копій, а ще забезпечує масштабованість до підтримки величезної кількості користувачів, які одночасно звертаються до одних і тих же даних.

Велика кількість проблем, з якими адміністратори баз даних зустрічають щоденно, можна легко визначити, якщо знати і розуміти, як функціонує ядро Oracle, про що розповідається в книзі.

Які витрати можна вважати розумними
Яким чином визначити , коли робиться надлишкова робота
Яким чином завчасно побачити вузькі місця і з'ясувати причини їх появи
Як звести до мінімуму конфлікти і простої на блокуваннях
Чому паралелізм може негативно позначатися на продуктивності

Книга адресована адміністраторам баз даних, які готові вдосконалити свою майстерність, коли управління СУБД здійснюється на основі глибоких знань і розуміння особливостей її роботи .

Анотація

Ядро Oracle. Внутрішнє пристрій для адміністраторів і розробників баз даних

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника