До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе 190402

Паперова книга
190402
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 1
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 2
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 3
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 4
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 5
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 6
До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе - фото 7
276290 ₴
7 людей

Все про “До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе”

Від видавця

«До себе ніжно» — це книга для тих, хто тривалий час ігнорував свої потреби й бажання, стримував почуття та емоції, мовчав про найважливіше для себе й не сприймав себе справжньої. Авторка пропонує стати собі другом і ставитися до себе з найбільшою ніжністю, на яку ви здатні. А для цього потрібно спершу почути й відчути себе. Саме це ви й зробите, прочитавши книгу Ольги Примаченко й застосувавши її практичні поради.

У сучасному світі з його шаленим темпом, незліченними задачами й постійним прагненням до успіху дуже легко забути про себе. Забути про свої бажання й почуття, перестати дбати про себе, бо ж ніколи, адже в тебе є купа робочих задач, які треба виконати щонайліпше, є сім’я, про яку потрібно дбати щонайкраще, є друзі та знайомі, з якими варто поводитися щонайтепліше. Але все це ми можемо дати лише тоді, коли маємо ресурс, тобто те, що підтримує наше повноцінне життя, а не просто існування, що заряджає нас енергією, що дає змогу любити себе, а відтак — любити й інших. Ольга Примаченко все, про що говорить із читачем, пропустила крізь себе. А це те, що вона вважає найважливішим: усвідомлення своїх власних, а не нав’язаних, бажань; розставлення пріоритетів і кордонів; створення живильного простору навколо себе; прийняття свого тіла і вдячне ставлення до нього; орієнтація на власні відчуття й почуття; екологічна взаємодія зі світом та людьми. Наприкінці книги на читача чекає 31-денна практика ніжності до себе.


Про автора:

Ольга Примаченко — журналістка, екс-головна редакторка LADY.TUT.BY і авторка блогу Gnezdo.by. Разом із психологом Павлом Зиґмантовичем створила програму «Психология навынос» на TUT.BY-ТВ, яка виходила в прямому ефірі до 2019 року, а потім проект перейшов на YouTube під назвою «Психология навылет». Працювала PR-менеджером і креативним копірайтером у брендинговій агенції Fabula Branding. Від 2014 року веде блоґ Gnezdo.by, а від 2018 року — авторський телеґрам-канал «Всем довольна». Пройшла програму перепідготовки практичного психолога, сертифікований фахівець із роботи з метафоричними асоціативними мапами.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника