Гігієна харчування з основами нутриціології: у 2-х кн.: підручник. Кн. 2 (ВНЗ III—IV р. а.) / за ред. В. І. Ципріяна 39933

Паперова книга
39933
Гігієна харчування з основами нутриціології: у 2-х кн.: підручник. Кн. 2 (ВНЗ III—IV р. а.) / за ред. В. І. Ципріяна - фото 1
140
2 людини

Все про “Гігієна харчування з основами нутриціології: у 2-х кн.: підручник. Кн. 2 (ВНЗ III—IV р. а.) / за ред. В. І. Ципріяна”

Від видавця

У другій книзі підручника описано гігієнічні вимоги до сучасних процесів виробництва основних харчових продуктів. Значно увагу приділено теорії та методології нормування контамінітів різної природи в харчових продуктах. Уперше на прикладах показано, як визначаються аліментарні ризики захворюваності, наведені підходи до регламентації транс генної їжі.


Ґрунтовано проаналізовано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. У главах, в яких йдеться про харчові отруєння мікробної природи, схарактеризовані властивості мікроорганізмів, умови їхнього розмноження і токсиноутворення у харчових продуктах, описано можливі шляхи забруднення і систему заходів профілактики. Наведено авторську класифікацію харчових отруєнь і детально описано методику їх розслідування.


Підручник відповідає програмам перед - та післядипломної освіти підготовки лікарів за фахом "гігієна харчування" і "нутріціологія". Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів ІІІ—ІV рівнів акредитації. Може бути корисним також слухачам закладів післядипломної освіти освіти та практичним лікарям із загальної гігієни, гігієна харчування та дієтології.

Анотація

Гігієна харчування з основами нутриціології: у 2-х кн.: підручник. Кн. 2 (ВНЗ III—IV р. а.) / за ред. В. І. Ципріяна

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари