Нервові хвороби 78693

Паперова книга
78693
Нервові хвороби - фото 1
650

Все про “Нервові хвороби”

Від видавця

Мета підручника - досягнення студентами середніх медичних навчальних закладів необхідного рівня професійної компетенції: знань і умінь при лікувально-діагностичній роботі з пацієнтами з захворюваннями нервової системи та при профілактиці останніх. Те ж стосується діючих фельдшерів та осіб, які надають допомогу в первинної медичної мережі при цих захворюваннях, у тому числі лікарів загальної практики. Особливу увагу приділено способам та алгоритмів надання невідкладної допомоги.

Підручник містить 24 глави і додаток "Найбільш часто зустрічаються невідкладні стани в неврологічній практиці", а також термінологічний покажчик і перелік рекомендованої літератури. Традиційно він розділений на загальну і спеціальну частини. Крім того, згідно з вищезазначеним стандартом виділені обов'язкова для навчання і варіативна частини.

В загальній частині підручника представлені анатомія і фізіологія нервової системи, симптоматологія і синдромология нервових хвороб, основні методи дослідження пацієнтів, методи і способи реабілітації та догляду.

У спеціальній частині послідовно у відповідності з положеннями стандарту професійних модулях наводяться дані про етіопатогенезі, клінічної картини, діагностики, перебігу, прогноз, терапії поширених неврологічних захворювань, методи реабілітації пацієнтів і профілактики хвороб. Використана сучасна Міжнародна класифікація хвороб (10-й перегляд), наводяться нові препарати, які нещодавно ввійшли у неврологічну практику. Збережена окрема глава про немедикаментозні методи лікування неврологічних захворювань. Глави, що стосуються окремих нервових хвороб, неодмінно містять розділ невідкладної допомоги.

Підручник призначений для студентів середніх медичних навчальних закладів, фельдшерів, які працюють в неврології амбулаторних і стаціонарних закладів та в системі невідкладної допомоги, які очолюють фельдшерські пункти або працюють у здоровпунктах. Підручник може бути також використаний і лікарями первинної медичної мережі.

4-е видання, доповнене

Анотація

Нервові хвороби

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Здоровая нервная система
142446
Поль Брэгг
150 ₴
Альцгеймер — не вирок!
88078
Дейл Бредесен
162 ₴170 ₴
Неврологія. Загальна лікарська практика
113485
С. ВяловКирьяков В.А.
180 ₴
Clinical Neurology
75711
240 ₴
Неврологія з нейростоматологією
263360
Коллектив авторов
348 ₴
Нестареющее тело. Научное исследование о том, как защитить свои тело и мозг и не допустить развития неврологических заболеваний
178434
Рэй ДорсиТодд ШерерОкун Майкл Бастиан Блоэм
399 ₴420 ₴
Рассеянный склероз. Продолжение учения
177632
Лобзин С.В.Головкин В.И.
710 ₴
Нервные и психические болезни. Учебное пособие. 3-е изд.
142127
Светлана БортниковаЗубахина Т.В.С. Беседовский
900 ₴