Велика енциклопедія народної медицини 34936

Паперова книга
34936
Велика енциклопедія народної медицини - фото 1
350
3 людини

Все про “Велика енциклопедія народної медицини”

Від видавця

Анотація до книги "Велика енциклопедія народної медицини"
"Велика енциклопедія народної медицини" містить унікальне кількість доступних і безпечних методів і рецептів, які століттями використовувалися знахарями і цілителями для лікування різних захворювань. Офіційна медицина сьогодні також охоче користується засобами народної медицини, як ефективним і недорогим доповненням до медикаментозного лікування.
"Велика енциклопедія народної медицини" складається з шести частин. Частина 1 включає в себе опис найпоширеніших захворювань і способи їх лікування в домашніх умовах. Для зручності пошуку інформації всі хвороби розташовані в алфавітному порядку. Частина 2 присвячена лікарським рослинам, які також розташовані в алфавітному порядку. Частина 3 містить різні методи лікування народної медицини: лікування лікарськими рослинами, продуктами бджільництва, соками, водолікування, грязелікування, лікування муміє, рослинними і ефірними маслами, а також цілющі молитви і замовляння. Частина 4 - про методи оздоровлення організму і правильному харчуванні. Все, що входить в профілактику захворювань: очищення від шлаків, загартовування, дихальні методики, прийоми йоги і основи аутогенного тренування. Частина 5 - вплив знаків зодіаку і Місяця на здоров'я людини. Частина 6 присвячена народній косметиці по догляду за обличчям і тілом.
Кожна людина індивідуальна, тому ми хотіли б звернути увагу читача на проблему вибору, яка постає перед будь-якою людиною, незалежно від того, лікується він за допомогою методів офіційної медицини, віддає перевагу перевірені часом народні засоби без хімії або поєднує і те і інше. Рішення завжди залишається за Вами, тому довіряйте собі і своєму організму - адже ніхто не знає його краще за Вас.
Доброго Вам здоров'я, дорогий читачу!


 

Анотація

Велика енциклопедія народної медицини

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Акупрессура для детей
94391
Пьер Лючиано АндреолиМинелли ЭмилиоТрапани Джанфранко
250 ₴
Кремній. Міфи і реальність
34697
Неумывакин И.П.
264 ₴
Муміє. Міфи і реальність
34698
Неумывакин И.П.
264 ₴
Яблучний оцет. На варті здоров'я
36199
Неумывакин И.П.
286 ₴
Хвороби очей. Причини, лікування, профілактика. Міфи і реальність.
39576
Неумывакин И.П.Зверев В.А.
418 ₴
Похмелье. Головокружительная охота за лекарством от болезни, в которой виноваты мы сами
140536
Шонесси Бишоп-Столл
484 ₴605 ₴