Великий набір для творчості. Я люблю десерти

Паперова книга
180790
Великий набір для творчості. Я люблю десерти - фото 1
Великий набір для творчості. Я люблю десерти - фото 2
Великий набір для творчості. Я люблю десерти - фото 3
Великий набір для творчості. Я люблю десерти - фото 4
Великий набір для творчості. Я люблю десерти - фото 5
450
1 людина

Все про “Великий набір для творчості. Я люблю десерти”

Від видавця

Великий набір для творчості для любителів різних солодощів і вишуканих десертів !!!!Упакування з 3D тисненням! Створюємо 8 виробів своїми руками! За допомогою цього набору діти зможуть самостійно зробити свічку-капкейк, брошку з фетру, картинку з паєток, бомбочку для ванн, браслет і сережки. І це ще не все - яскраві наклейки, релакс-розмальовки й ароматний мішечок! Чудовий подарунок до свят.
Перелік виробів:

свічка-капкейк, брошка з фетру, картина з паєток, релакс-розмальовка, ароматизатор-мішечок, бомбочка для ванн, наліпки, браслет і сережки.
Комплектація:

парафін, гніт, барвник-олівець, формочка для свічки, кондитерська посипка, намистинки, швензи, волосінь, лимонна кислота, ароматизоване масло, сода, морська сіль, блістерні форми для бомбочки, одноразові рукавички, пластикова ложка, харчовий барвник, гідрогель, мішечок, ароматизатор, картинка-основа, пінопластова дощечка, паєтки, цвяшки, релакс-розмальовка, стрічки, фетр, тканина, застібка для брошки, синтепон, голка, нитки, металеві кільця, наліпки, детальна інструкція

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника