Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys 119765

Паперова книга
119765
Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys - фото 1
Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys - фото 2
65

Все про “Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys”

Від видавця

Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys

Зміст

Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys. Якщо Ви хочете не тільки приємно провести час, але і розширити кругозір, настільна гра Ерудит Ваша гра. Завдання гравців складати слова і розташовувати їх на поле таким чином, щоб захопити клітини з найбільшою кількістю очок.

Це проста і розумна настільна гра до того ж ще й дуже захоплююча. Про це говорить велика кількість міжнародних турнірів з гри в Scrabble, в яких беруть участь як аматори, так і професіонали. Все це не заважає їй залишатися самою популярною і улюбленою сімейної грою. Безумовно, настільна гра Ерудит гідний і завжди актуальний подарунок для всіх віків.

Ігрове поле складається з 225 квадратів, на які учасники гри викладають літери, складаючи тим самим слова. На початку гри кожен гравець отримує 7 випадкових букв. На середину ігрового поля викладається перше слово, потім наступний гравець може додати слово на перетин з своїх букв. Слова викладаються або по горизонталі, або по вертикалі.Кількість гравців: 2-4 людини. У наборі настільної гри Danko toys Ерудит: ігрове поле; фішки-літери; мішечок для фішок; правила гри, таблиця гравців.

Параметри настільної гри Danko toys Ерудит: розмір упаковки: 39х28х4,5 см; рекомендовано для дітей від 6-ти років.

Анотація

Настільна гра Ерудит DT G4-UA Вид: Danko Toys

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника