Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 119781

Паперова книга
119781
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 1
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 2
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 3
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 4
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 5
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 6
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 7
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 8
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 9
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 10
Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020 - фото 11
1'200
Купити

Все про “Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020”

Від видавця

Якщо б була придумана одна світова скарбниця, в яку кожен згадує про світову економічну кризу кидав хоча б по одному євро на його подолання, криза давно закінчився і світ знову поринув би в сонне і бездумне достаток. На боротьбу з фінансовою катаклізмом кинуто стільки сил і засобів, не кажучи вже про всіляких теоріях, що за цими потрясіннями зовсім загубилося положення в одній порівняно невеликий, але прекрасної галузі — ювелірній справі. Цікаво, які сюжети виходять в цій ситуації на перший план. Практично всі великі гравці на світовій ювелірної сцені, не змовляючись, розродилися колекціями, які можна позначити одним словом — звіринець. Дорогоцінні звірі зроблені з великим або меншим почуттям гумору і з різною кількістю цінних матеріалів.

Спільне у них одне — в ювелірному світі запанував зворушливо-сентиментальний стиль, який, як ми знаємо з історії, завжди свідчив про нестабільність в політиці, економіці і, найголовніше, — в головах і серцях людей. Рослинно-тваринні мотиви в прикрасах завжди входять в моду у нестабільні часи. Причина очевидна: виснажені невідомістю і боротьбою за виживання, люди хочуть додати в своє життя хоч трохи любові і ніжності. Іграшкові ведмеді, коти, собаки, їжаки, білки та інші cutie cutes створюють цю ілюзію. Обійняти і плакати — така нині тема, яка захопила ювелірні прилавки.

Ювелірам залишається тільки змагатися в тому, що ведмедик або зайчик виявиться миліше. Ось, наприклад, Chopard вистрілив цілим Ноєвим ковчегом — до свого 150-річчя виготовив колекцію ювелірних тварин. Авторка колекції віце-президент Chopard Кароліна Груозі-Шойфеле поставилася до завдання з незвичайним почуттям гумору: як і в Ноїв ковчег, в колекції знайшлося місце не тільки для усіма улюблених пухнастих тварин, але і для мурашок, жаб і навіть черв'яків. Не менші емоції викликає і колекція тварин Gianni Lazzaro — там зустрілися кумедні черепахи і восьминоги, сови і морські ковзани, слон і ящірки.

В колекції Van Cleef & Arpels, присвяченій Жюлю Верну, теж можна бачити слона, а у Boucheron слон сусідить з лемуром і граючим кошеням. Жаби, що приносять, за загальним повір'ям, гроші і щастя, сьогодні найбільш затребувані тварини в ювелірному світі. Хто ж відмовиться від грошей і щастя? Тому квакушки оселилися у всіх колекціях...

Інший зворушливий персонаж, приносить щастя, на переконання деяких народів (наприклад, італійців), — це їжак. Ми всі пам'ятаємо їжачків Boucheron. Тепер вони з'явилися у Lorenz Baumer. А російський дизайнер Олексій Барсуков надихнувся їжачком в тумані...

Компанія Jewellery Theatre звернулася до російських казок і, природно, не обійшлася без чарівних звірів. Білка і гуси-лебеді, жар-птиці і золота рибка мирно уживаються в навіяної малюнками Білібіна колекції.

А німецька компанія Stenzhorn відправилася в Африку та Індію — до леопардам, тигрів і левів...

Анотація

Журнал JEWELLERY. Ювелірні прикраси. Каталог 2020

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари