Наради з Адизесу. Практичне керівництво 50401

Паперова книга
50401
Наради з Адизесу. Практичне керівництво - фото 1
360
1 людина
Купити

Все про “Наради з Адизесу. Практичне керівництво”

Від видавця

Про книги

Для того щоб добре керувати, необхідно приймати правильні рішення і впроваджувати ці рішення в практику з необхідним результатом. Якщо цей процес передбачає певний внесок або сприяння з боку різних людей, то потрібно проведення нарад. І те, як ці наради будуть проводитися, безпосередньо вплине на якість прийнятих вами рішень та результативність їх практичного впровадження. Також і те, як ці наради будуть проводитися, матиме прямий вплив на культуру вашої компанії, так само як і на вашу реакцію на можливі майбутні проблеми. Тому спосіб проведення нарад не менш, ніж що-небудь інше, визначає майбутній успіх або провал наших починань.

Ця книга дає системне уявлення про те, як приймати правильні рішення та результативно їх впроваджувати. Системний підхід авторів до нарад робить їх потужним і правильним інструментом.

Ця книга використовує знання, практичний досвід і результати досліджень в області організації і проведення нарад, накопичені і самим доктором Іцхаком Калдероном Адизесом і співробітниками Інституту Адізеса за більш ніж сорок років роботи. У ній зібрані і вивчені передові практики у проведенні нарад різного типу.

З передмови Іцхака Адізеса

Методологія Адізеса була апробована на тисячах комерційних, некомерційних, державних і приватних організацій у різних сферах і світових культурах. У цій Методології вже досить значна історія досягнень.

Значна частина Методології Адізеса відсилає до питань правильної організації нарад. У цьому практичному посібнику Шохам і Ндр пропонують вельми доступне пояснення того, як слід керуватися Методологією Адізеса під час проведення нарад. Вони взяли надзвичайно складну і детально розроблену систему управління нарадою — її освоєння з повним зануренням і опрацюванням у фахівців Інституту Адізеса займає роки, і перетворили її в короткий, легкий для засвоєння і готовий до негайного використання керівництво.

Я їх вітаю і дякую за те, що вони зробили, оскільки я знаю, що пророблена ними робота буде великою підмогою в роботі менеджерів по всьому світу.

Для кого ця книга

Для всіх менеджерів і керівників.

Анотація

Наради з Адизесу. Практичне керівництво

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2017
  • Сторінок
    144
  • Формат
    145х215 мм
  • Обкладинка
    М'яка
  • Оформлення
    З клапанами
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Ілюстрації
    Чорно-білі

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Переможець
265853
Джек ВелчСьюзі Велч
350 ₴
Порушуй правила! І ще 45 правил генія
31722
Марти Ньюмейер
360 ₴
Сноб. Безпрецедентні листа
39898
Александр Ионицкий
360 ₴
Джерело
41665
Айн Рэнд
360 ₴
Величні за власним вибором
41678
Джим КоллінзМортен Гансен
360 ₴
Просте лідерство
54581
Бодо ШеферГрундль Б.
360 ₴
Быстрая черепаха. Неделание как способ достичь цели
134671
Реннер Д.Д’Соуза С.
288 ₴360 ₴
Правила життя та бізнесу
141920
Ігор Манн
360 ₴
Онлайн карьера для мам
174286
Света Гончарова
360 ₴