Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію у житті та бізнесі

Паперова книга
78264
Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію у житті та бізнесі - фото 1
175

Все про “Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію у житті та бізнесі”

Від видавця

Стратегія управління викликами від спортсмена та підприємця Володимира Кличка. 12 принципів, які він напрацював протягом спортивної кар'єр кур'єри й успішно використовує в бізнесі та житті.

Про книжку

Хай якою справою ми займаємося:  власним бізнесом, побудовою кар'єр кур'єри чи спортом, ми щодня стикаємося зі складними ситуаціями й випробуваннями. Цих викликів неможливо уникнути, однак можна навчитися управляти ними.

Володимир Кличко понад 25 років присвятив боксу й досяг надзвичайних висот, ставши чемпіоном світу та олімпійськім чемпіоном.

Водночас він опікувався й кар'єр єрою поза великим спортом. Володимир ставши засновником промоутерської компанії K2 Promotions, благодійної організації Klitschko Foundation,  компанії Klitschko Management Group. У 2016 році розробив авторський курс з менеджменту, який викладає в Університеті Санкт-Ґаллена у Швейцарії.

У цій книжці Володимир Кличко пропонує стратегію управління викликами, яку він напрацював протягом спортивної кар'єр кур'єри й успішно застосовує в житті та бізнесі.

Для кого книжка

Для всіх, хто цікавиться саморозвитком, управлінням викликами в житті та бізнесі, історіями успіху.

Чому ця книжка

Володимир Кличко пропонує 12 ключових принципів, які допоможуть подолати перешкоди та досягти мети в будь-якій справі.

Про автора

Володимир Кличко - український боксер, олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії, чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, WBA. Ставши засновником промоутерської компанії K2 Promotions, благодійної організації Klitschko Foundation,  компанії Klitschko Management Group.

У 2017 році завершивши спортивну кар'єр єру. Нині викладає в Університеті Санкт-Ґаллена у Швейцарії, де читає курс із менеджменту.

Анотація

Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію у житті та бізнесі

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника