Лідери продукту. Як кращі в світі продакт-менеджери створюють команди і запускають круті продукти 113964

Паперова книга
113964
Лідери продукту. Як кращі в світі продакт-менеджери створюють команди і запускають круті продукти - фото 1
471
1 людина
Купити

Все про “Лідери продукту. Як кращі в світі продакт-менеджери створюють команди і запускають круті продукти”

Від видавця

Про книги

Книга про те, як успішні команди і менеджери створюють продукти, як вони діють на різних етапах розвитку компанії і які стратегії використовують при роботі з клієнтами і партнерами.

У сучасному світі розвинених технологій без правильного управління продуктом не отримати конкурентних переваг. Керувати людьми і слідувати всім планам розробки саме по собі непросто, а знайти лідера, який проведе продукт від концепції до запуску без пари катастроф по дорозі, і того складніше. Чому ж одні лідери продукту успішніше за інших?

У книзі представлено майже 100 інтерв'ю з лідерами продукту зі всього світу. За багаторічний досвід дизайну і розробки продукту автори Річард Бэнфилд, Мартін Ерікссон і Нейт Уокингшо зібрали різні підходи, стилі, напрацювання і методи успішних менеджерів. Хочете дізнатися, звідки беруться кращі лідери продукту? Автори вам розкажуть.

Книга складається з трьох частин:

Ознаки та характеристики успішної команди та її лідера і способи втілити їх у життя.

Оптимальний підхід до керівництва командою: у стартапі, розвивається і великої компанії.

Стратегії і тактики роботи з клієнтами, агентствами, партнерами та зацікавленими сторонами.

Для кого ця книга

Для всіх, хто входить до команди, створюють продукти, або керує ними.

Про авторів

Річард Бэнфилд — генеральний директор і співзасновник бостонського агентства досвіду користувача Fresh Tilled Soil. Почав кар'єру в MultiChoice, найбільшої африканської телерадіомовної компанії та інтернет-провайдера. Потім став співзасновником Acceleration, інтернаціональної компанії рекламних технологій з офісом в Лондоні (її нинішній власник — рекламний гігант WPP). Під керівництвом Бенфілда Fresh Tilled Soil створює дизайн цифрового продукту і стратегію продукту і працює більш ніж з 700 клієнтами по всьому світу. Річард Бэнфилд є автором двох книг — «Дизайн-спринт» (Design Sprint) у співавторстві з К. Тоддом Ломбардо та Трейсом Уэксом і «Лідерство в дизайні» (Design Leadership).

Мартін Ерікссон — професіонал в управлінні продуктом більш ніж з 20-річним досвідом створення лідируючих онлайн-продуктів по всьому світу, від маленьких стартапів до світових брендів, таких як Monster і The Financial Times. Засновник ProductTank, інтернаціональної майданчики для працівників сфери продукту більш ніж 50000 членами в ста з гаком містах. Також співзасновник та куратор Mind the Product, найбільшого світового співтовариства з управління продуктом, блогу та щорічної конференції в Сан-Франциско і Лондоні. Працює консультантом директором продукту зі стартапами і великими компаніями, допомагаючи їм набирати успішні команди.

Нейт Уокингшо — директор по роботі з клієнтами Pluralsight. Першу компанію заснував в 2004 році і вивів на новий рівень медичну евакуацію Paraslyde, яку пізніше купила Stryker Medical. Потім створив Brightface, компанію з розробки продукту для мобільних і веб-додатків, в тому числі Cycleface (куплена Strava). Далі став директором з досліджень та інновацій в Tanner Labs, де зібрав першу команду по розробці продукту O. C. Tanner, орієнтовану на людину. Приєднався до Pluralsight, найбільшого провайдера онлайнових навчальних технологій, в якості директора продукту, а в лютому 2016 став директором досвіду користувача та контролює розроблення, контент та маркетинг продукту.

Анотація

Лідери продукту. Як кращі в світі продакт-менеджери створюють команди і запускають круті продукти

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Одна звичка в тиждень для всієї родини. Підвищуємо впевненість, зміцнюємо відносини, дбаємо про здоров'я, розвиваємо інтелект
113958
Бретт БлюментальДаниэль Ши Тан
376 ₴470 ₴
Мемуари
40833
Джон Дэвисон Рокфеллер
470 ₴
Сильнейшие. Бизнес по правилам Netflix
111510
Патти МакКорд
447 ₴470 ₴
Мистецтво проведення заходів. Бесіди майстрів Бу і Шу
38553
Александр Шумович, Алексей Берлов
471 ₴
Емоційний інтелект 2.0
11680
Тревис БредберриДжин Гривз
480 ₴